020 - 262 37 61
 Klantenservice bereikbaar  Meer informatie
 
 
 
 

Maandag t/m vrijdag 09:00-13:00 en 14:00-17:00.

 
 
 
 
 
 
 
 
4.3/5 ( 5178 reviews )
 
Home >
Thema feestkleding

Piraten kleding

48 artikelen
 
Uw selectie:
SELECTIE VERFIJNEN
Feest
Kleur

Piraten verkleedkleding voor volwassennen

Gooi het roer om en zet koers naar Vegaoo.nl, want daar vind je de mooiste en goedkoopste piraten kostuums voor jouw verkleedfeest! Tijdens carnaval of een themafeest ben je dankzij vegaoo.nl als beste verkleed! Het geheim van een indrukwekkende piraten outfit is niet alleen de verkleedkleding zelf, maar ook de bijhorende attributen. Deze laten het piratenpak echt tot leven komen en lijk je regelrecht uit een piratenfilm te komen! Denk daarbij aan een ooglapje, piratenhoed,
piratenzwaard of andere piratenaccessoires! Een piraat is namelijk nergens zonder zwaard! Deze heb je nodig om andere te intimederen en andere schepen en schatten te veroveren! Vegaoo.nl heeft een ruime keuze aan piratenkleding voor kinderen en volwassenen en bijhorende accessoires! Bestel daarom bij Vegaoo.nl en geniet van een snelle levering en prachtige kostuums voor de laagste prijs!


Goedkope piraten kostuums

Een piratenpak is een zeer populaire keuze voor carnaval of ander verkleedfeest, zeker als het een piraten themafeest betreft! Daarbij is het erg belangrijk dat je niet alleen de verkleedkleding draagt, maar deze ook compleet maakt met een piratenhoed, ooglapje, verrekijker, schatkaart of een van de andere vele piraten accessoires! Hiermee wordt je nog stoerder, angstaanjagender en realistischer! Kies uit meer dan honderd verschillende piraten kostuums in verschillende prijscategorieën! Voor elk budget bieden we prachtige piraten verkleedkleding die het geld echt waard zijn! Kies een piraten outfit voor volwassenen en voltooi deze met de vele aanvullende artikelen op Vegaoo.nl! Hiermee zal jij de best verklede piraat op het feest zijn! Wil je verkleed gaan met je familie of kind? Bekijk dan ook alle piraten kostuums voor kinderen, want ook hierin is het aanbod enorm!

Sorteer op:
 

Bestel jouw piraten verkleedkleding voor de beste prijs bij Vegaoo.nl! De goedkope piratenkostuums van Vegaoo.nl zorgen ervoor dat jij er fantastisch uit komt te zien op jouw verkleedfeest! Met een kostuum is het nog niet altijd helemaal af. Om jouw piraten pak echt compleet te maken draag je hier ook essentiele accessoires bij zoals een piratenzwaard, hoed, bandana, ooglapje of verrekijker! Vegaoo.nl biedt het allemaal aan voor een wel heel erg lage prijs!

Sluiten
GENIET VAN
€5* korting
Schrijf u in
voor onze NIEUWSBRIEF
Thuiswinkel Waarborg
Ecommerce Europe Trustmark