020 - 262 37 61
 Klantenservice bereikbaar  Meer informatie
 
 
 
 

Maandag t/m vrijdag 09:00 tot 17:00

 
 
 
 
 
 
 
 
4.3/5 ( 5194 reviews )
 
Home >
Thema feestkleding

Vampier kleding

20 artikelen
 
SELECTIE VERFIJNEN
Populaire thema's
Thema's
Feest
Kleur

Vampier Halloweenkostuums

Ga dit jaar verkleed als een vampier tijdens Halloween in een van onze enge Halloweenkostuums! De goedkope Halloweenkleding op Vegaoo.nl zorgt ervoor dat je perfect verkleed kan gaan tijdens dit donkere feest! Wees extra indrukwekkend door ook accessories toe te voegen zoals vampiertanden en nepbloed! Met nep bloed en vampier gebit breng je jouw kostuum echt tot leven en jaag je jouw vrienden angst aan enkele keer wanneer jij je tanden laat zien! Bekijk ook alle andere
Halloween kostuums voor mannen voor nog meer variatie! Organiseer jij 31 oktober bij jouw thuis? Zorg dan ook voor leuke Halloweendecoratie om jouw vrienden eens goed te laten schrikken bij binnenkomst! Alles voor een eng feest vind je op Vegaoo.nl! Van tafelversiering, hangversiering tot aan enge tuindecoratie! Wij helpen jou met het realiseren van een vreselijk enge avond!


Vampier Halloweenverkleedkleding

Vampier kostuums in overvloed op Vegaoo.nl! Vampiers zijn een van de eerste personages die bij je opkomen als je denkt aan Halloween! Met de goedkope Halloweenkostuums, vampiergebitjes en nep bloed heb je gemakkelijk en snel jouw Halloweenkostuum bij elkaar gevonden! Dwaal door het donker als een angstaanjagende personage op de nacht van 31 oktober en jaag anderen schrik aan! Vegaoo.nl is specialist in feestkleding en al het andere wat je nodig hebt voor een onvergetelijk feest! Wil je niet als vampier verkleed gaan maar als een ander personage, dan is er een ruime keuze uit zombie kostuums voor volwassenen! Nodig je vrienden thuis uit voor deze griezelige avond en verander jouw huis of kamer in een waar spookhuis met hangende skeletten, afgehakte vingers en andere bloederige Halloweenversiering! Zo komen de Halloween outfits echt tot leven!

Sorteer op:
 

Tijdens Halloween ga je verkleed zoals jij wilt dankzij de ontelbare Halloweenkostuums op Vegaoo.nl! Als je verkleed wilt gaan als Vampier tijdens Halloween heb je zelfs uit vampier kostuums de keuze uit verschillende pakken voor mannen en vrouwen! Op Vegaoo.nl vind je goedkope Halloweenkleding voor volwassenen en kinderen met bijhorende accessoires!

Sluiten
GENIET VAN
€5* korting
Schrijf u in
voor onze NIEUWSBRIEF
Thuiswinkel Waarborg
Ecommerce Europe Trustmark