020 - 262 37 61
 Klantenservice bereikbaar  Meer informatie
 
 
 
 

Maandag t/m vrijdag 09:00 tot 17:00

 
 
 
 
 
 
 
 
4.3/5 ( 5226 reviews )
 
Home >
Vrijgezellenfeest

Vrijgezellenfeest pruiken

9 artikelen
 
Uw selectie:
SELECTIE VERFIJNEN
Populaire thema's
Thema's
Kleur
Lengte
Kapsels

Pruiken voor vrijgezellenfeest

Een grandioos vrijgezellenfeest

Gaat een van je vrienden trouwen? Organiseer dan een onvergetelijke bachelor party voor hem of haar! Zorg dat diegene helemaal verkleed gaat in een grappig en/of sexy kostuum met bijhorende accessoires, hoed, bril en pruik! Verander een vrijgezellenfeest van leuk naar hilarisch! Ga allemaal in stijl door bijvoorbeeld met z’n allen dezelfde pruik te dragen! Trek de betreffende persoon een origineel, komisch of sexy kostuum aan en maak het helemaal af met een gepaste pruik! Natuurlijk is het wel zo leuk als iedereen grappig bijloopt met ieder een pruik! Trek bijvoorbeeld de hilarische pruik met baard aan! Niemand die jou zal herkennen!


De leukste pruiken!

Vegaoo.nl biedt een ontelbaar aantal pruiken aan! Voor mannen is het erg komisch door een mullet haarband te dragen zodat het lijkt alsof je een matje hebt! Deze komt natuurlijk in verschillende haarkleuren zodat de hele groep er grappig bij loopt! Voor vrouwen is het erg populair om een glitterpruik te dragen of te kiezen voor een fluorkleurige pruik in bijvoorbeeld roze, geel of blauw! Dit feest zal dan niet snel vergeten worden en zal zorgen voor vele grappige en onvergetelijke verhalen voor later! Misschien zelfs voor zeer beschamende verhalen die maar beter binnen de groep gehouden kunnen worden! Maak het vrijgezellenfeest gedenkwaardig door met de hele groep verkleed te gaan met bijpassende accessoires, hoeden of pruiken! Vegaoo.nl helpt je in de voorbereiding van elk grandioos vrijgezellenfeest!

Sorteer op:
 

Feestpruiken: Vegaoo, online verkoop van feestpruiken voor volwassenen en kinderen. Om uw zoektocht te vereenvoudigen, zijn onze pruiken gesorteerd op genre, model, kleur en lengte. Wil je je kapsel voor een avond veranderen? Bekijk dan snel ons enorme aanbod aan feestpruiken tegen lage prijzen! Vegaoo biedt een grappige selectie clown en circus pruiken. Bekijk eveneens onze licentie thema’s: Marilyn Monroe, Lady Gaga, Elvis Presley, Avatar, Shrek en Barbie…

Sluiten
GENIET VAN
€5* korting
Schrijf u in
voor onze NIEUWSBRIEF
Thuiswinkel Waarborg
Ecommerce Europe Trustmark