Pinterest Twitter Youtube Facebook Instagram Location Close Close alternate Search Arrow Heart House Double Arrow cardboard Print
020 - 262 37 61 - Wij staan klaar om u te helpen ma-vr 9-17 op telefoon of e-mail: klantenservice@vegaoo.nl
Klantenservice bereikbaar
Volledig 60 dagen retour beleid! Snelle levering met DHL express
 • Www.vegaoo.nl
 • Video
 • Ideeën & tutorials Halloween Crime Scene thema
 • Recept ideeën voor Crime Scene thema Halloween
 • RECEPT IDEEËN VOOR CRIME SCENE THEMA HALLOWEEN

  LEKKER SMULLEN TIJDENS HALLOWEEN!

  Heb jij een crime scene murder party gepland of geef je een Halloween feest met dit thema? Vegaoo.nl geeft jou gemakkelijke recepten voor bloederige koekjes en een bloed taart zoals op deze video!
  Bloedkoekjes
  Bedek ronde koekjes (gekocht of zelfgebakken) met wit glazuur van een mix van poedersuiker en citroensap. Breng vervolgens rode kleurstof aan op het glazuur voor een bebloed effect!
  Taart delict
  Maak een cake en voeg veel rode kleurstof toe (we raden een van nature lichtkleurige cake te maken zodat de kleurstof meer effect heeft). Zodra de taart is gebakken versier deze met witte glazuur en maak een gele strook van suikerpasta en bedek deze met zwarte suikerpasta letters “Do not cross”. Met de rest van de pasta en glazuur kun je ook een nep mes maken.
  Bloedende cupcakes
  Versier je cupcakes met witte suikerpasta en maak er drie sneeën in. Vul deze met rode kleurstof. Dit zorgt voor een bekrast en bloederig effect. Deze simpele en geweldig uitziende gerechten zullen jouw gasten blij verassen! Smakelijk!

  Facebook
  Pinterest
  Twitter

  U bent succesvol ingeschreven