Pinterest Twitter Youtube Facebook Instagram Location Close Close alternate Search Arrow Heart House Double Arrow cardboard Print
020 - 262 37 61 - Wij staan klaar om u te helpen ma-vr 9-17 op telefoon of e-mail: klantenservice@vegaoo.nl
Klantenservice bereikbaar
Volledig 60 dagen retour beleid! Snelle levering met DHL express
 • Www.vegaoo.nl
 • Video
 • Recepten & cocktails Halloween
 • Zombie recept ideeën Halloween
 • ZOMBIE RECEPT IDEEËN HALLOWEEN

  ZORG VOOR ZOMBIE SNACKS VOOR JOUW HALLOWEEN FEEST! MET DE IDEEËN UIT DE VIDEO VIER JE JOUW HALLOWEEN GEHEEL IN ZOMBIE STIJL, TOT AAN HET ETEN TOE!

  Hier zie je een aantal recepten die jouw gasten zal verrassen door hun lekkere smaak en griezelige verschijning! Broodje afgehakte vinger Ingrediënten: kleine pistoletjes, hotdogs, ketchup. Verwarm de broodjes en de hotdogs en breng de (bloederige) ketchup aan op jouw broodje afgehakte vinger! Serveer op een bord en smullen maar! Groene popcorn Ingrediënten: 1 eetlepel boter, 1 eetlepel zonnebloemolie, 60 ml suikersiroop of honing, 1/4 theelepel groene voedsel kleurstof, 70 gram popcorn mais. Meng in een (magnetron geschikte) kom de boter, olie, kleurstof en suikerstroop. Voeg de maiskorrels toe en meng het goed door het mengsel zodat alles groen kleurt. Dek de kom af en plaats deze in de magnetron voor 3-5 minuten. De zombie popcorn is klaar wanneer het "gepop" van de gepofte mais is afgenomen. Bloedende hersenen cakejes Ingrediënten: zoute cakejes, mayonaise, ketchup, tonijn. Bedek de cakejes met tonijn, met daarover mayonaise. Maak een scheiding en inkepingen met een mes zodat je het effect van een linker en rechter hersenhelft creëert. Vul de gleuven op met ketchup (gebruik hiervoor de punt van een mes) en deze monsterlijke snack in zombie Halloween thema is klaar!

  Facebook
  Pinterest
  Twitter

  U bent succesvol ingeschreven