Pinterest Twitter Youtube Facebook Instagram Location Close Close alternate Search Arrow Heart House Double Arrow cardboard Print
020 - 262 37 61 - Wij staan klaar om u te helpen ma-vr 9-17 op telefoon of e-mail: klantenservice@vegaoo.nl
Klantenservice bereikbaar
Volledig 60 dagen retour beleid! Snelle levering met DHL express
 • Www.vegaoo.nl
 • Video
 • DIY decoratie Halloween
 • Halloween herfst snoepdoosjes
 • HALLOWEEN HERFST SNOEPDOOSJES

  BIED AAN ELK GAST EEN HALLOWEEN CADEAUTJE AAN!

  Speel dit jaar jouw originaliteits troef met Halloween! Maak zelf deze leuke snoepdoosjes die ook nog eens leuk bij de andere Halloween decoratie passen!

  Zie in deze tutorial hoe je deze herfst snoepbakjes zelf gemakelijk kunt maken in de oranje Halloween kleur! Je hebt oranje kartonnen bekertjes nodig, kanten lint met stickerrand, ronde stickers, raffia, snoep, kaneelstokjes, en herfstatributen zoals dennenappels, hazelnoten, beukennootjes en kaneelstokjes.

  Knip de rand van de bekertjes en knip de bekertjes verticaal in, zodat de randen kunnen worden omgevouwen. Vul de bekertjes met snoep en sluit het bekertje door de randen naar binnen te vouwen en er een sticker op te plakken.
  Gebruik het kanten lint met plakrand om de beker te versieren. Versier vervolgens de snoepdoosjes door de herfstattributen erop te lijmen met een lijmpistool.

  Nu zijn jouw Halloween snoepdoosjes klaar om uitgedeelt te worden aan de gasten op het Halloween feest of voor een trick or treat


  Facebook
  Pinterest
  Twitter

  U bent succesvol ingeschreven