Pinterest Twitter Youtube Facebook Instagram Location Close Close alternate Search Arrow Heart House Double Arrow cardboard Print
020 - 262 37 61 - Wij staan klaar om u te helpen ma-vr 9-17 op telefoon of e-mail: klantenservice@vegaoo.nl
Klantenservice bereikbaar
Volledig 60 dagen retour beleid! Snelle levering met DHL express
 • Www.vegaoo.nl
 • Video
 • DIY decoratie Halloween
 • Chica Vampiro vleermuizen krans
 • CHICA VAMPIRO VLEERMUIZEN KRANS

  MOOIE HALLOWEEN DECORATIE IN CHICA VAMPIRO THEMA!

  Ben je klaar om Halloween met je familie te vieren? Om het voor kinderen niet te eng te maken kies je voor het Chica Vampiro thema! Vooral de meiden zijn er weg van! We laten je zien hoe je gemakkelijk zelf prachtige Halloween decoratie kunt maken, zoals deze vleermuizen krans! Dit verandert meteen de huiskamer!

  De benodigdheden voor de krans:
  - Zwarte, roze en paarse tule
  - Brede roze en zwarte linten
  - Zwart smal lint
  - Nep vleermuizen
  - Zwarte veren
  - IJzerdraad

  Maak eerst een cirkel van het ijzerdraad. Dit vormt de basis. Knip vervolgens de tule en linten in de juist lengte. Vouw deze dubbel en knoop deze om de ijzerdraad. Zorg dat je de kleuren om en om eraan knoopt. De tule en linten kunnen ook gecombineerd worden. Wanneer het ijzerdraad helemaal bedekt is, knoop je ook de veren en vleermuizen eraan met het dunne zwarte lint. Vervolgens knoop je ook zwart dun lint aan de krans om deze aan het plafond te hangen.

  Deze mooie krans is perfect om boven de eettafel te hangen voor een griezelige sfeer! Ideaal voor een Chica Vampiro verjaardagsfeest of voor Halloween! 


  Facebook
  Pinterest
  Twitter

  U bent succesvol ingeschreven