Pinterest Twitter Youtube Facebook Instagram Location Close Close alternate Search Arrow Heart House Double Arrow cardboard Print
020 - 262 37 61 - Wij staan klaar om u te helpen ma-vr 9-17 op telefoon of e-mail: klantenservice@vegaoo.nl
Klantenservice bereikbaar
Volledig 60 dagen retour beleid! Snelle levering met DHL express
 • Www.vegaoo.nl
 • Video
 • DIY decoratie Halloween
 • Halloween DIY Schedel uitnodigingen
 • HALLOWEEN DIY SCHEDEL UITNODIGINGEN

  NODIG JOUW GASTEN UIT MET DEZE DIY HALLOWEEN UITNODIGINGEN!

  Halloween komt eraan, heb je jouw vrienden al uitgenodigd? We geven je nog een aantal ideeën om de Halloween tafeldecoratie compleet te maken met schedel kaartjes. Deze dienen perfect als uitnodigingen, maar ook als plaatskaartjes of menukaartjes voor een Halloween dinner! Plaats deze leuke schedel kaartjes op tafel en verras jouw gasten! Zie hier hoe.

  Leg de papieren zakjes, letterstickers, schildersezeltjes, strikken en snorren klaar. Teken met een potloot de contouren van een schedel waarbij de bovenkant van de schedel bij de vouwrand uitkomt en knip deze uit. Knip aan de onderkant de kaak. Teken de ogen, neus en taden met potlood en kleur deze in met een zwarte stift. Op de kaarten voor de mannen plak je een snor, en een strik op die voor de vrouwen.

  De kaarten zijn nu klaar! Plak de naam van de gast met de letter stickers om de plaatsen aan tafel aan te duiden, of schrijf een persoonlijke tekst om bijvoorbeeld iemand uit te nodigen! 

   


  Facebook
  Pinterest
  Twitter

  U bent succesvol ingeschreven