Pinterest Twitter Youtube Facebook Instagram Location Close Close alternate Search Arrow Heart House Double Arrow cardboard Print
020 - 262 37 61 - Wij staan klaar om u te helpen ma-vr 9-17 op telefoon of e-mail: klantenservice@vegaoo.nl
Klantenservice bereikbaar
Volledig 60 dagen retour beleid! Snelle levering met DHL express
 • Www.vegaoo.nl
 • Video
 • Recepten & cocktails Halloween
 • Halloweenrecept voor heksenvingers
 • HALLOWEENRECEPT VOOR HEKSENVINGERS

  EEN PERFECT RECEPT OM UW HALLOWEEN THEMAFEEST COMPLEET TE MAKEN!

  Met onze tips zal u er zeker van kunnen zijn dat uw Halloweenbuffet zal slagen, zeker met dit zeer makkelijke Halloweenrecept voor heksenvingers. Het zal slechts enkele minuten duren om voor te bereiden, waardoor u meer tijd over heeft voor het perfectioneren van uw Halloween decoratie. Samen met uw familie kunt u dit recept realiseren.

  De benodigheden:

  - Bladerdeeg
  - Amandelen
  - Ketchup
  - Peper en zout

  Verwarm uw oven voor op 180°C. Spreid het bladerdeeg uit over uw werkblad en snijd rechthoeken uit die u uitrolt tot de dikte van een vinger. Plaats de rollen op een plaat bedekt met bakpapier en spreid ze goed uit elkaar. Maak vervolgens met een mes inkepingen om vingerkootjes te imiteren. Plaats een stuk amandel op de vinger om een nagelafdruk te maken op het uiteinde. Haal de amandel er wel af, deze kan niet mee in de oven. Bak de vingers tot ze licht goudbruin zijn (ongeveer 15 minuten) en laat ze vervolgens afkoelen. Plaats tot slot de heksenvingers op een bord, voeg wat ketchup toe aan de uiteindes en plaats de amandelen om nagels na te bootsen. En klaar is uw heerlijke Halloweenrecept, perfect voor bij uw Halloweendecoratie!


  Facebook
  Pinterest
  Twitter

  U bent succesvol ingeschreven