Pinterest Twitter Youtube Facebook Instagram Location Close Close alternate Search Arrow Heart House Double Arrow cardboard Print
020 - 262 37 61 - Wij staan klaar om u te helpen ma-vr 9-17 op telefoon of e-mail: klantenservice@vegaoo.nl
Klantenservice bereikbaar
Volledig 60 dagen retour beleid! Snelle levering met DHL express
 • Www.vegaoo.nl
 • Video
 • Recepten & cocktails Halloween
 • Citroenlimonade receptidee voor Halloween
 • CITROENLIMONADE RECEPTIDEE VOOR HALLOWEEN

  EEN VERFRISSENDE LIMONADE OM U TE BEHOEDEN VOOR DE KOUDE RILLINGEN TIJDENS HALLOWEEN!

  Als u een Halloweenfeest organiseert, vergeet dan de drankjes niet! Bang zijn zorgt voor warmte en daarom hebben we voor u een Halloween receptidee voor een verfrissende citroen cocktail zonder alcohol dat geschikt is voor zowel jong als oud. De bereiding van de limonade is zeer eenvoudig.

  Voor 6 personen heeft u nodig:

  - 3 goed rijpe citroenen
  - 1,5 liter water
  - 50 gram suiker
  - 1 sinaasappel

  Warm het water op en verwijder de uiteinden van de citroenen. Snijd het fruit vervolgens in schijfjes. Plaats deze vervolgens in een kom, voeg de suiker toe en schenk het warme water er voorzichtig in. Pers de sinaasappel en schenk het sap in de bereiding. Eenmaal afgekoeld kunt u de citroenschijfjes uit het mengsel halen en ze uitpersen om slechts het vruchtvlees te behouden wat meer smaak zal geven aan uw limonade. Schenk de limonade in een mooie pot, glas of kom om het in te serveren. Uw cocktail is klaar om koel te zetten in de koelkast. Laat het enkele uren rusten om het vervolgens goed koud te serveren. U kunt eventueel ook ijsblokjes toevoegen om de heerlijke Halloween mocktail compleet te maken.


  Facebook
  Pinterest
  Twitter

  U bent succesvol ingeschreven