Pinterest Twitter Youtube Facebook Instagram Location Close Close alternate Search Arrow Heart House Double Arrow cardboard Print
020 - 262 37 61 - Wij staan klaar om u te helpen ma-vr 9-17 op telefoon of e-mail: klantenservice@vegaoo.nl
Klantenservice bereikbaar
Volledig 60 dagen retour beleid! Snelle levering met DHL express
 • Www.vegaoo.nl
 • Video
 • Recepten & cocktails Halloween
 • Halloweenrecept voor chocolade herfstlolly's
 • HALLOWEENRECEPT VOOR CHOCOLADE HERFSTLOLLY'S

  ZORG VOOR EEN HEERLIJK HALLOWEEN DESSERT IN HERFSTKLEUREN!

  Op zoek naar Halloween receptideeën voor een makkelijk, origineel nagerecht voor de gehele familie? Dan bent u op de juiste pagina aanbeland. Bereid deze lolly's met een zoete chocoladesmaak, versierd in herfstkleuren, dat slechts enkele minuten in beslag neemt.

  Benodigdheden:

  - Pure of melkchocolade
  - Kleine suikeroogjes
  - Oranje gekleurde suiker
  - Rietjes

  Begin met het voorbereiden van uw bakplaat door er bakpapier op te plaatsen. Laat de chocolade smelten in een pan of in de magnetron totdat het geheel gesmolten is. Maak kleine schijfjes met een diameter van ongeveer 5 cm met behulp van een soeplepel op uw bakplaat. Dompel een rietje onder in de gesmolten chocolade en plaats het plat in het midden van het schijfje. Besprenkel iedere schijf chocolade met de kleurensuiker en de kleine suikeroogjes. Laat het vervolgens enkele minuten afkoelen. Een klaar zijn uw heerlijke Halloween lolly's die gegarandeerd zullen zorgen voor een mooi einde aan uw Halloween buffet.


  Facebook
  Pinterest
  Twitter

  U bent succesvol ingeschreven