020 - 262 37 61
 Klantenservice bereikbaar  Meer informatie
 
 
 
 

Maandag t/m vrijdag 09:00 tot 17:00

 
 
 
 
 
 
 
 
4.3/5 ( 5226 reviews )
 
Home >
Assassin's Creed

Assassin's Creed Kinderkostuums

4 artikelen
 
Uw selectie:
SELECTIE VERFIJNEN
Thema's
Feest

Assassins Creed kostuums

Duik net als in de bekende videogames terug de tijd in naar de tijd van de tempeliers met de Assassin’s Creed verkleedkleding van Vegaoo.nl. De Assassins Creed carnavalskleding is perfect voor al uw cosplay evenementen, themafeesten en carnavalsvieringen. U zal snel veranderen in de bekende helden van de Assassins Creed videospelserie met de Assassin’s Creed kostuums op Vegaoo.nl. Niets is gaver dan zich te wanen als een favoriete held om de tempeliers te verslaan en dat kan nu met de Assassin’s Creed carnavalskleding op Vegaoo.nl. Als uw zoon op zoek is naar een stoer verkleedkostuum voor carnaval of voor een kinderfeest, dan is de Assassin’s Creed carnavalskleding de keuze voor hem. Uw zoon kan zich bijvoorbeeld kleden als de bekende Ezio met de Assassin’s Creed verkleedkleding in onze carnavalswinkel die perfect lijken op de outfits in de videogame en de film!


Assassin’s Creed outfit

Maar niet alleen voor kinderen en tieners is er Assassin’s Creed verkleedkleding te koop, ook voor volwassenen is er voldoende keuze uit de Assassin’s Creed carnavalskleding. Zo kunt u samen met uw kind op stap gaan om terug in de tijd te reizen als de gevaarlijke sluipmoordenaars uit de Assassin’s Creed games. Ook kunnen de Assassins Creed kostuums perfect aangevuld worden met Assassins Creed accessoires, want wat is Ezio nou zonder zijn befaamde sluipmes of Connor zonder zijn bijl. Natuurlijk lijkt het net alsof de Assassin’s Creed verkleedkleding recht uit de videogame komt, zonder dat u hier al te veel voor hoeft te betalen. U hoeft niet verder te kijken dan Vegaoo.nl om de Assassin’s Creed verkleedkleding te vinden waar u en uw kinderen altijd al van gedroomd hebben. Maak uw keuze uit het assortiment van Assassins Creed carnavalskleding en bestel snel uw videogame outfit, zodat u met een gerust hart naar uw volgende cosplay feest kunt gaan!

Sorteer op:
 

Vegaoo.nl is de webwinkel waar u terecht kunt voor al uw feestartikelen en carnavalskleding, onder andere binnen een video game thema. Voor al uw Assassins Creed verkleedkleding en accessoires bent u welkom. En vergeet niet uw Assassin’s Creed accessoires om uw Assassin’s Creed kostuum compleet te maken. Voor een geweldige cosplay avond met uw vrienden of kinderen gaat u natuurlijk naar Vegaoo.nl. De Assassin’s Creed carnavalskleding zal geschikt zijn voor carnaval of themafeest met videogame thema!

Sluiten
GENIET VAN
€5* korting
Schrijf u in
voor onze NIEUWSBRIEF
Thuiswinkel Waarborg
Ecommerce Europe Trustmark