Pinterest Twitter Youtube Facebook Instagram Location Close Close alternate Search Arrow Heart House Double Arrow cardboard Print
020 - 262 37 61 - Wij staan klaar om u te helpen ma-vr 9-17 op telefoon of e-mail: klantenservice@vegaoo.nl
Klantenservice bereikbaar
LAAGSTE PRIJSGARANTIE

Privacy, cookies en omvang van persoonsgegevens


 

Privacy- en cookieverklaring Jadeo France

Cookies
Klik hier om uw cookievoorkeuren te wijzigen

Bezorgd over de bescherming van uw privéleven, is dit Cookiebeleid opgesteld om u te informeren en om te voldoen aan de vereisten die worden gesteld door de wet die bekend staat als "Informatique et Libertés", zoals gewijzigd en de Algemene Verordening betreffende de bescherming van persoonsgegevens met betrekking tot de gebruik van cookies door Jadeo Frankrijk.

Bij het bekijken van onze site worden cookies op uw computer, mobiel of tablet geplaatst.

Wat is een cookie?

Een cookie is een tekstbestand dat wordt geplaatst bij het bezoeken van een site of het bekijken van een advertentie. Het doel is om informatie te verzamelen met betrekking tot uw browsen en om u diensten aan te bieden die zijn afgestemd op uw terminal, om uw browse-ervaring te verbeteren. Dit is een van de redenen waarom we cookies gebruiken, bijvoorbeeld om u te identificeren en toegang te krijgen tot uw account. Als u geen gebruik wilt maken van cookies, moet u uw computerinstellingen configureren om alle cookies van websites te wissen en / of een melding te ontvangen als er cookies worden opgeslagen. Deze procedure wordt hieronder uitgelegd.
Als u de configuratie van cookies niet wilt wijzigen, gaat u gewoon verder met uw bezoek aan de site.

U kunt uw cookievoorkeuren op elk moment configureren door hier te klikken.

Bezoek de website van om meer te weten te komen over cookies en hun impact op u en uw browse-ervaring: https://ec.europa.eu/info/cookies_nl#whatarecookies

Wie plaatst de cookies?
Cookies worden rechtstreeks op de site geplaatst door het bedrijf JADEO Frankrijk, een vereenvoudigde naamloze vennootschap waarvan het hoofdkantoor is gevestigd op 45 rue Santoyon, 38070 Saint-Quentin Fallavier, Frankrijk.
Daarnaast worden er door sommige van onze partners op de site cookies geplaatst, ook wel cookies van derden genoemd.

Welk type cookies gebruiken we?
- Authenticatiecookies: deze cookies zijn essentieel om u te identificeren en toegang te krijgen tot uw account op onze site. Ze vervallen wanneer u de browsesessie afsluit
-Doelgroepmeting cookies: deze zogenaamde prestatiecookies streven naar het verbeteren van de prestaties van de vegaoo.nl . Ze zijn gebruikt voor statistische doeleinden, en ze maken analyse en meting mogelijk het publiek van de vegaoo.nl , volgens informatie verkregen op de bezoekersnavigatie.
-Functionele cookies: deze cookies verzamelen uw voorkeuren en vergemakkelijk zo uw navigatie op de site (bijv. taalkeuze, artikelen geraadpleegd, enz.).
-Advertentiecookies: Deze cookies maken de weergave van reclameboodschappen in naam en voor rekening van het merk Jadeo Frankrijk
wanneer u surft op sites buiten vegaoo.nl . De gegevens die we via deze cookies verzamelen, worden uitsluitend gebruikt
in het kader van advertentiecampagnes en anoniem zijn. Ze ons stelt ons dus in staat om u advertentie-inhoud aan te bieden die overeenkomt met uw verwachtingen.
-"Sociale netwerkcookies": deze cookies vergemakkelijken de interactie met de verschillende sociale netwerken op de vegaoo.nl en toestaan inclusief bezoekers om de inhoud van hun keuze te delen.
-Persoonlijke aanbevelingscookies: deze cookies vergemakkelijken de aanbeveling van producten en / of diensten op de vegaoo.nl, dankzij voor de analyse van uw navigatie.

Wie zijn de ontvangers van de informatie die in cookies is opgeslagen Informatie opgeslagen in cookies uitgegeven door het bedrijf JADEO Frankrijk of door zijn partners zijn daarvoor bedoeld, behalve als het gaat om " cookies van derden »die uitsluitend worden beheerd door derden, die van henzelf zijn verantwoordelijkheid.

Hoe cookies op browsers beheren? Hoe u of accepteert het plaatsen van cookies op uw terminal weigeren?
Cookies kunnen op verschillende manieren worden beheerd: afhankelijk van uw voorkeuren, kunt u deze autoriseren, weigeren of deactiveren (een cookie
al gestort kan alleen worden gedeactiveerd, het wordt alleen verwijderd op einde van zijn levensduur). Wij vestigen uw aandacht op het feit dat de afwijzing totaal aantal cookies kan ertoe leiden dat sommige van onze Services worden weergegeven ontoegankelijk of leiden tot minder efficiënt gebruik minder efficiënt of
minder geschikt voor onze diensten. U kunt uw keuzes kenbaar maken en uw wensen erdoor aanpassen je browser.

Wat is de bewaartermijn voor cookies?
De houdbaarheid van cookies is maximaal 13 maanden.

Via onze webwinkel worden privacygevoelige gegevens oftewel persoonsgegevens verwerkt. Jadeo France acht een zorgvuldige omgang met persoonsgegevens van groot belang. Persoonlijke gegevens worden door ons dan ook zorgvuldig verwerkt en beveiligd.

Bij onze verwerking houden wij ons aan de eisen die de privacywetgeving stelt. Dat betekent onder andere dat wij:

  • onze doeleinden duidelijk specificeren voordat wij persoonsgegevens verwerken, via deze privacyverklaring;
  • onze verzameling van persoonsgegevens beperken tot alleen de persoonsgegevens die nodig zijn voor legitieme doeleinden;
  • u eerst expliciet toestemming vragen om uw persoonsgegevens te verwerken in gevallen waarin uw toestemming is vereist;
  • passende beveiligingsmaatregelen nemen om uw persoonsgegevens te beschermen en dat ook eisen van partijen die in onze opdracht persoonsgegevens verwerken;
  • uw recht respecteren om uw persoonsgegevens op uw aanvraag ter inzage te bieden, te corrigeren of te verwijderen.

Jadeo France is de verantwoordelijke voor de gegevensverwerking. In deze privacyverklaring leggen wij uit welke persoonsgegevens wij verzamelen en gebruiken en met welk doel bij de webwinkel www.vegaoo.nl. Wij raden u aan deze zorgvuldig te lezen.

Als u vragen heeft, of wilt weten wat we precies van u bijhouden, neem dan contact op met Jadeo France.

 

Afhandelen bestelling 

Wanneer u bij ons een bestelling plaatst, gebruiken wij uw persoonsgegevens om deze netjes af te kunnen handelen. Wij mogen uw persoonsgegevens dan aan onze bezorgdienst geven om de bestelling bij u te laten bezorgen. Ook krijgen wij informatie over uw betaling van uw bank of creditcardmaatschappij.

Hiervoor gebruiken wij uw e-mailadres, telefoonnummer, factuuradres, geboortedatum, naw-gegevens en geslacht. Hier hebben wij een legitiem belang bij. Wij bewaren deze informatie tot uw bestelling is afgerond. Bepaalde klantgegevens bewaren wij langer in verband met de wettelijke fiscale bewaarplicht.

Verstrekken aan derden Wij werken met bepaalde bedrijven samen, die uw hierboven genoemde persoonsgegevens van ons kunnen ontvangen.

 

Uw account 

Bij bepaalde onderdelen van onze webwinkel moet u zich eerst registreren. U moet dan informatie over uzelf opgeven en een gebruikersnaam kiezen. Daarmee maken wij een account, waarop u kunt inloggen met die gebruikersnaam en een zelfgekozen wachtwoord.

Hiervoor gebruiken wij uw e-mailadres, ip-adres, naw-gegevens, factuuradres, telefoonnummer, geslacht en geboortedatum. Hier hebben wij een legitiem belang bij. Wij bewaren deze informatie tot u het account opheft.

Wij bewaren deze informatie zodat u ze niet steeds opnieuw in hoeft te vullen en zodat wij u kunnen contacteren in het kader van uitvoering van de overeenkomst. U kunt via uw account informatie aanpassen wanneer u dat wilt.

Verstrekken aan derden Wij werken met bepaalde bedrijven samen, die uw hierboven genoemde persoonsgegevens van ons kunnen ontvangen.

 

Contactformulier en Nieuwsbrief 

Met het contactformulier kunt u ons vragen stellen of aanvragen doen.

Hiervoor gebruiken wij uw naw-gegevens en e-mailadres. Dit doen wij op basis van uw toestemming. Wij bewaren deze informatie totdat we zeker weten dat u tevreden bent met onze reactie.

Wij bieden een nieuwsbrief waarmee wij geïnteresseerden willen informeren over onze producten en/of diensten. Iedere nieuwsbrief bevat een link waarmee u zich kunt afmelden. Via uw account kunt u dit ook doorgeven.

Uw e-mailadres wordt alleen met uw toestemming toegevoegd aan de lijst van abonnees. Deze gegevens worden bewaard totdat u het abonnement opzegt.

Verstrekken aan derden Wij werken met bepaalde bedrijven samen, die uw hierboven genoemde persoonsgegevens van ons kunnen ontvangen.

 

Statistieken en profilering 

Wij houden statistieken bij over het gebruik van onze webwinkel Met deze statistieken verbeteren we onze webwinkel om zo bijvoorbeeld alleen nog relevante informatie te laten zien. Wij kunnen uw persoonsgegevens met elkaar combineren om meer over u te weten te komen. Uiteraard zullen wij uw privacy te allen tijde respecteren. Wil je dit niet, dan kun je dit altijd aan ons melden.

Hiervoor gebruiken wij uw naw-gegevens, betalingsgegevens, geslacht en geboortedatum. Hier hebben wij een legitiem belang bij. Wij bewaren deze informatie voor één jaar.

Verstrekken aan derden Wij werken met bepaalde bedrijven samen, die uw hierboven genoemde persoonsgegevens van ons kunnen ontvangen.

 

Reclame 

Wij willen u graag reclame sturen over aanbiedingen en nieuwe producten of diensten. Dit doen wij:

  • per e-mail
  • via social media

U kunt op ieder moment bezwaar maken tegen deze reclame. Elke e-mail bevat een afmeldlink. U kunt ons blokkeren of de afmeldoptie gebruiken. Via uw account kunt u dit ook doorgeven.

 

Locatiegegevens 

Als dat nodig is voor de dienst, kunnen wij locatiegegevens (GPS) van u verzamelen. Hiervoor wordt op het moment zelf uw toestemming gevraagd.

Tevens kunnen deze (locatie) gegevens opgeslagen en verwerkt worden door de aanbieder van bijvoorbeeld de navigatie/kaartensoftware, zoals Google Maps, maar de gegevens kunnen ook worden gebruikt door bijvoorbeeld Google of Apple zelf. Daar hebben wij geen controle over. Lees dus altijd ook de privacyverklaringen van de desbetreffende aanbieder.

 

Verstrekking aan andere bedrijven of instellingen 

Met uitzondering van de hierboven genoemde partners, geven wij uw persoonsgegevens onder geen voorwaarde aan andere bedrijven of instellingen, behalve als wij dat wettelijk verplicht zijn (bijvoorbeeld als de politie dat eist bij een vermoeden van een misdrijf).

 

Statistieken 

Wij houden statistieken bij over het gebruik van onze webwinkel

In onze webwinkel zijn social media buttons opgenomen. Hiermee verzamelen de beheerders van deze diensten uw persoonsgegevens.

 

Cookies 

Onze webwinkel gebruikt cookies. Cookies zijn kleine bestandjes waar we informatie in kunnen opslaan zodat u die niet steeds hoeft in te vullen. Maar we kunnen er ook mee zien dat u ons weer bezoekt.

Wanneer u onze webwinkel voor het eerst bezoekt, tonen wij een melding met uitleg over cookies. Hierbij zullen we vragen om uw akkoord voor het gebruik van deze cookies.

U kunt via uw browser het plaatsen van cookies uitschakelen, maar sommige dingen van onze webwinkel werken dan niet goed meer.

Met andere bedrijven die cookies plaatsen hebben wij afspraken gemaakt over het gebruik van de cookies. Toch hebben wij geen volledige controle op wat zij zelf met de cookies doen. Lees dus ook hun privacyverklaringen. (Let op: deze kunnen regelmatig wijzigen)

 

Google Analytics 

Wij gebruiken Google Analytics om bij te houden hoe bezoekers onze webwinkel gebruiken. Wij hebben een verwerkersovereenkomst met Google gesloten. Daarin staan strikte afspraken te maken over wat zij mogen bijhouden. Wij hebben Google niet toegestaan de verkregen Analytics informatie te gebruiken voor andere Google diensten. Wij laten Google de IP-adressen anonimiseren.

 

Beveiliging 

Beveiliging van persoonsgegevens is voor ons van groot belang. Wij zorgen dat uw gegevens bij ons goed beveiligd zijn. We passen de beveiliging steeds aan en letten goed op wat er mis kan gaan.

 

Wijzigingen in deze privacyverklaring 

Wij behouden ons het recht voor om wijzigingen aan te brengen in deze privacyverklaring. Het verdient aanbeveling om deze privacyverklaring geregeld te raadplegen, zodat u van deze wijzigingen op de hoogte bent. Wij zullen ons best doen wijzigingen ook apart aan te kondigen.

 

Inzage, wijzigen en verwijderen van uw gegevens 

Als u vragen hebt of wilt weten welke persoonsgegevens wij van u hebben, kunt u altijd contact met ons opnemen. Zie de contactgegevens hieronder.

U hebt de volgende rechten:

  • uitleg krijgen over welke persoonsgegevens we hebben en wat we daarmee doen
  • inzage in de precieze persoonsgegevens die we hebben
  • het laten corrigeren van fouten
  • het laten verwijderen van verouderde persoonsgegevens
  • intrekken van toestemming
  • bezwaar maken tegen een bepaald gebruik

Let op dat u altijd duidelijk aangeeft wie u bent, zodat we zeker weten dat we geen gegevens van de verkeerde persoon aanpassen of verwijderen.

 

Klacht indienen 

Als u vindt dat wij u niet op de juiste manier helpen, dan heeft u het recht om een klacht in te dienen bij de toezichthouder. Deze heet de Autoriteit Persoonsgegevens. 
U kunt ook contact met ons opnemen via het contactformulier in de sectie bescherming persoonsgegevens

U bent succesvol ingeschreven