020 - 262 37 61
 Klantenservice bereikbaar  Meer informatie
 
 
 
 

Maandag t/m vrijdag 09:00-13:00 en 14:00-17:00

 
 
 
 
 
 
 
 
4.2/5 ( 3666 reviews )
 

Humoristische kinderkostuums

114 artikelen
 
Uw selectie:
SELECTIE VERFIJNEN
Humoristisch
Feest
Superhelden
Kleur

Leuke en grappige verkleedkleding jongens

Als u op zoek bent naar de leukste en grappigste carnavalskleding voor uw kinderen, dan bent u bij ons van harte welkom, want op onze website vindt u alle humoristische carnavalskleding voor jongens en meisjes, zodat zij op elk themafeest en verkleedfeest verkleed kunnen gaan in de meest humoristische verkleedkleding. Met de humor carnavalskleding van Vegaoo.nl zijn uw kinderen de grappigste gasten op uw hun themafeestjes. Denk bijvoorbeeld aan een humoristisch dierenkostuum voor uw zoon, of een grappig insectenpak voor uw dochter. Ook voor de allerjongsten onder ons is er schattige carnavalskleding en humoristische verkleedkleding te koop, zodat ook uw baby verkleed kan als een huisdier, wild dier of wellicht in een DJ kostuum! U kunt het zo gek niet bedenken of u vindt het op Vegaoo.nl, de online feestwinkel voor uw grappige carnavalskleding aankopen.


Humoristische verkleedkleding voor meisjes

Niet alleen zijn er prachtige en leuke dierenkostuums te koop, het aanbod van grappige verkleedkleding is zo uitgebreid, dat u in een groot scala van thema’s wel wat zult vinden. Uw dochter kan ook verkleed als groente of fruit, zodat ze klaar zal zijn voor haar eerste themafeest! Ook voor kinderfeesten is er hilarische carnavalskleding te koop. Ook is er grappige carnavalskleding met officiële licentie, zodat uw zoon of dochter zich kan kleden als zijn of haar favoriete grappige tekenfilmpersonage. Het is gegarandeerd lachen met de verkleedkleding voor kinderen van Vegaoo.nl. Wilt u samen met uw kind grappige verkleedkleding dragen, dan is dit ook mogelijk want er zijn genoeg humoristische verkleedkostuums, ook voor volwassenen! Zo kunt u samen met uw kroost de grappigste carnavalskleding dragen van uw verkleedfeest. Wacht niet langer en laat uw zoon of dochter de keuze maken voor de originele en grappige verkleedkleding!

Sorteer op:
 
 

Kijk eens rond op Vegaoo.nl en sta versteld van de grote hoeveelheid grappige carnavalskleding voor kinderen die te koop is. U kunt naast humoristische verkleedkleding ook bij ons terecht voor de leukste carnavalsoutfits voor volwassenen. Maak daarna uw grappige verkleedkleding compleet met de leukste accessoires, decoratie en meer om bijvoorbeeld ook uw eigen themafeest of kinderfeest te organiseren. Kijk snel op onze site en zoek door het aanbod van humoristische verkleedkleding.

Sluiten
GENIET VAN
€5* korting
Schrijf u in
voor onze NIEUWSBRIEF
Thuiswinkel Waarborg
Ecommerce Europe Trustmark