020 - 262 37 61
 Klantenservice bereikbaar  Meer informatie
 
 
 
 

Maandag t/m vrijdag 09:00 tot 17:00

 
 
 
 
 
 
 
 
4.3/5 ( 5226 reviews )
 
Home >
Oudheid

Oudheid kinderkostuums

27 artikelen
 
Uw selectie:
SELECTIE VERFIJNEN
Feest
Kleur

Oudheid carnavalskleding voor kinderen

Ook zo’n fan van de Romeinse tijd en altijd al willen terugkeren naar de tijd van de Romeinen? Dat is vanaf nu soort van mogelijk met ons aanbod van Romeinse oudheid verkleedkleding op Vegaoo.nl. De Romeinse carnavalskleding op onze website is geschikt voor volwassenen en kinderen. Als uw zoon graag als Romeinse soldaat de oorlog in gaat en de strijd aan gaat in de Romeinse legioenen, dan kunt u hem beter kleden in Romeinse carnavalskleding uit de oudheid. Uw zoon zal een onverslaanbare legionair worden als hij de oudheid verkleedkleding draagt op zijn themafeesten. En wanneer uw dochter graag een echte Romeinse godin wil worden, zorg er dan ook voor dat zij zich kan kleden in bijbehorende Romeinse themakleding voor meisjes. Het is vanaf nu gemakkelijker dan ooit om zich in de Romeinse tijd te wanen met de Romeinse verkleedkleding van Vegaoo.nl


Romeinen carnavalskleding online kopen

De Romeinse verkleedkleding en oudheid carnavalskleding is geschikt voor verschillende themafeesten, of dit nou een schoolvoorstelling is of voor carnaval, de oudheid themakleding zal uw kinderen veranderen in echte inwoners van het oude Rome of Athene. De oudheid carnavalskleding voor jongens is stoer en volledig en daarnaast is de verkleedkleding ook nog eens zeer goedkoop. Kijk in onze webwinkel Vegaoo.nl voor de uitgebreide selectie van Romeinse carnavalskleding. Leef u uit met uw kinderen in de goedkope feestwinkel online en bereid uw dochter of zoon voor op haar of zijn oudheid themafeest. De Griekse verkleedkleding voor kinderen kan ook perfect gecombineerd worden met de volwassenen carnavalskleding in Romeins thema. De oudheid verkleedkleding koopt u natuurlijk op Vegaoo.nl, want om u voor te bereiden op uw themafeest, bent u bij Vegaoo.nl op het juiste webadres!

Sorteer op:
 

Vegaoo.nl is de grootste online feestwinkel die u al jarenlang voorziet van verkleedkleding voor jong en oud. Ga ook voor uw oudheid carnavalskleding naar Vegaoo.nl en bestel uw Romeinse carnavalskleding voor jongens en meisjes op onze website. Vergeet ook niet te kiezen voor Romeinse accessoires, Romeinse helmen, gladiatorzwaarden en nog veel meer producten en feestartikelen voor een geslaagd oudheid themafeest. Wacht niet langer en bestel nu uw verkleedkleding en carnavalskleding!

Sluiten
GENIET VAN
€5* korting
Schrijf u in
voor onze NIEUWSBRIEF
Thuiswinkel Waarborg
Ecommerce Europe Trustmark