020 - 262 37 61
 Klantenservice bereikbaar  Meer informatie
 
 
 
 

Maandag t/m vrijdag 09:00 - 13:00 en 14:00 - 17:00

 
 
 
 
 
 
 
 
4.3/5 ( 5226 reviews )
 
Home >
Ridder

Ridder kostuums voor mannen en vrouwen

46 artikelen
 
Uw selectie:
SELECTIE VERFIJNEN
Feest
Officiële licenties
Kleur

Goedkope ridder kostuums

Goedkope ridder kostuums bestel je uiteraard op Vegaoo.nl! Op vegaoo.nl is er een grote keuze aan ridder kostuums voor mannen, vrouwen en kinderen. Op deze pagina zie je alle ridder kostuums voor volwassenen. Ga als koppel ver-kleed in ridder kostuums, zodat iedereen kan zien dat je bij elkaar hoort, zonder dat je het exact zelfde kostuum draagt! Je hebt de keuze uit zowel luxe ridder kos-tuums als goedkope ridder kostuums als je niet teveel geld wilt uitge-ven. Ook zijn er ridder kostuums in de aanbieding zodat je de carnavalskleding nóg goedkoper kunt aanschaffen! Er is zelfs een zombie ridder kostuum voor Halloween! Ook voor vrouwen zijn er leuke ridder kostuums in verschillende kleuren en modellen! Zo ga je als vrouw stoer verkleed in Game of Thrones stijl!


Ridder kostuums voor volwassenen

Ben je ook zo weg van de tv-serie Game of Thrones? Ga dan in die stijl verkleed in bijvoorbeeld een ridder kostuum! Voor vrouwen zijn er stoere en sexy ridder kos-tuums die ook nog eens lekker voordelig zijn! Voor mannen zijn er ook vele stoere ridder kostuum! Wil je graag goed voor de dag komen in een realistisch ridder kostuum? Kies dan uit een van onze premium ridder kostuums! Deze zijn van een hoge kwaliteit zodat je er nog beter uit zal zijn tijdens de carnaval! In deze luxe ridder kostuums zie je rijkelijk uit! Uiter-aard zijn er ook ridder kostuums voor volwassenen die in de budget klasse val-len, zodat u niet teveel aan een kostuum hoeft uit te geven. Verover de harten van alle jonkvrou-wen en vrouwelijke ridders op het feest in een van onze ridder kostuums!

Sorteer op:
 

Op vegaoo.nl zie je alle goedkope ridder kostuums voor volwassenen en de luxere premium ridder kostuums! Voor zowel mannen als vrouwen is er een leuk aanbod in ridder kostuums in alle prijsklassen, maten, modellen en kleu-ren! Voor carnaval ga je origineel verkleed in bovenstaande ridder kostuums, zeker als je deze ridder kostuums combineert met ridder accessoires! Bij ridder accessoires kun je denken aan een vrouwen kroontje, schild of zwaard!

Sluiten
GENIET VAN
€5* korting
Schrijf u in
voor onze NIEUWSBRIEF
Thuiswinkel Waarborg
Ecommerce Europe Trustmark