020 - 262 37 61
 Klantenservice bereikbaar  Meer informatie
 
 
 
 

Maandag t/m vrijdag 09:00 tot 17:00

 
 
 
 
 
 
 
 
4.3/5 ( 4814 reviews )
 
Home >
L

Ridder carnavalskleding voor heren en dames

49 artikelen
 
Uw selectie:
SELECTIE VERFIJNEN
Feest
Officiële licenties
Kleur

Carnavalskleding ridder

Vegaoo.nl biedt jou niet alleen goedkope ridder carnavalskleding maar ook zeer luxe carnavalskleding van een ridder! Carnavalskleding ridder voor zowel mannen als vrouwen! Heb je een feest met het thema Game of Thrones? Dan zijn deze carnaval kostuums natuurlijk perfect! Ook voor carnaval is ridder carnavalskleding steeds populairder. En niet alleen voor mannen, maar ook voor vrouwen! Voor vrouwen hebben we dan ook stoere en sexy ridder kostuums in verschillende prijsklassen! Het is leuk om als koppel samen verkleed te gaan in carnavalskleding van een ridder! Het is altijd leuker om samen verkleed te gaan in overeenkomende carnaval kostuums! Voor mannen is er een groot aanbod aan ridder carnavalskleding in zowel goedkope als luxe versies! Maak jouw carnavalskleding van een ridder extra compleet met ridder accessoires zoals een zwaard of schild!


Stoere ridder carnavalskleding

Ga voor een stoere en mannelijke ridder carnavalskleding of verkleed je als een stoere vrouwelijke ridder in de ridder carnaval kostuums! De ridder carnavalskleren komen in verschillende modellen en kleuren. Verkleed je als een ridder tijdens carnaval en verover de harten van alle jonkvrouwen op het feest! Vegaoo.nl zorgt dat je er goed uit ziet on onze ridder carnavalskleding! De ridder carnavalskostuums zijn er al goedkoop voor rond de €20, maar voor een echte dress to impress hebben we ook de duurdere luxe ridder kostuums! De luxe carnavalskleding van een ridder zijn vanzelfsprekend van betere kwaliteit met mooiere pasvorm. Maar belangrijk is natuurlijk ook jouw uitstraling. Draag jouw ridder carnavalskostuum met trots en eer en zorg dat je altijd jouw zwaard bij je hebt! Ridder accessoires zoals zwaarden en schilden zijn zeer voordelig te verkrijgen op Vegaoo.nl en maken jouw ridder carnavalskleding helemaal compleet!

Sorteer op:
 
 

Op vegaoo.nl vind je vele ridder carnavalskleding voor mannen en vrouwen! Zowel goedkope als luxe ridder carnavalskleding in verschillende modellen en kleuren! Maak jouw carnavalskleding van een ridder nog indrukwekkender met bijhorende ridder accessoires! Een ridder zwaard en schild zijn natuurlijk onmisbaar voor elke ridder en maken jouw ridder carnavalskleren compleet! Maak indruk op jouw vrienden met de ridder carnavalskleding van Vegaoo.nl, jouw partner in alle feesten!

Sluiten
GENIET VAN
€5* korting
Schrijf u in
voor onze NIEUWSBRIEF
Thuiswinkel Waarborg
Ecommerce Europe Trustmark