020 - 262 37 61
 Klantenservice bereikbaar  Meer informatie
 
 
 
 

Maandag t/m vrijdag 09:00 tot 17:00

 
 
 
 
 
 
 
 
4.3/5 ( 4492 reviews )
 
Home >

Renaissance verkleedkleding voor volwassenen

87 artikelen
 
Uw selectie:
SELECTIE VERFIJNEN
Feest
Kleur

19e eeuw kostuums voor volwassenen

Op zoek naar 19e eeuw en renaissance thema kleding voor dames? Ga verkleed als een luxe piraat, in een middeleeuwse jurk of luxe markiezen kostuum! Vegaoo.nl biedt prachtige piraten kostuums aan in barokstijl met sierlijke patronen en details! Ook voor mannen hebben we mooie barok piratenkostuums! Ben je fan van Game of Thrones? Dezelfde stijl kleding past ook prima in dit thema! Mannen kunnen verkleed gaan in een luxe prinsen kostuum of kruisvaarder. Binnen dit thema kunnen zowel mannen als vrouwen ook verkleed gaan in een nar kostuum of harlekijnpak. Vergeet ook niet de historische bekendheid Napoleon! Ook hiervan hebben we een leuk carnavalskostuum! Zie ook alle dames verkleedkleding voor carnavalskostuums binnen dit thema! Hierbij zie je alle herenkostuums eruit gefilterd, zodat je gemakkelijk vindt waar je naar op zoek bent! Zo wordt het vinden van 19e eeuw verkleedkleding net wat makkelijker!


Renaissance en 19e eeuw carnavalskleding

Renaissance kostuums in overvloed bij Vegaoo.nl! Ga verkleed in barokke stijl als bijvoorbeeld piraat! De dames piraten kostuums uit de renaissancetijd zijn vaak erg sierlijk. Voor zowel mannen als vrouwen hebben we hier mooie kostuums van! Deze stijl uit zich vaak in kostuums met barokke patronen en details in goudkleur. Hetzelfde geldt voor de musketier kostuums voor mannen, de soldaat van de 19e eeuw. Deze verkleedkleding bevat vaak een opdruk van een kruis en gaat gepaard met een hoed. Hierbij is een ouderwets geweer, oftewel musket, of degen ideaal als accessoire. Dit maakt het musketier kostuum echt compleet! Een andere optie voor een 19e eeuw kostuum is een boogschutter kostuum voor heren of een renaissance boerinnen kostuum voor dames! Wil je lekker vrolijk verkleed gaan, kies dan voor een narren kostuum of harlekijn outfit!

Sorteer op:
 
 

Wil je tijdens een themafeest of carnaval verkleed gaan in 19e eeuw verkleedkleding? Of heb je een feest met renaissance thema? Vegaoo.nl helpt jou dan aan een mooi kostuum die perfect aan het thema voldoet! Bij 19e eeuw verkleedkleding of renaissance kostuums kun je denken aan musketiers, kruisvaarders, piraten, harlekijnen en narren! Vergeet niet ook het Scarlet kostuum voor dames of het populaire Napoleon kostuum voor mannen! Binnen dit thema kun je ook prima verkleed gaan als tovenaar, conquistador of middeleeuwse boerin! Uiteraard zorgen we er ook voor dat je deze renaissance verkleedkleding compleet kan maken met bijpassende accessoires zoals hoed, pruik, oogmasker of zwaard!

Sluiten
GENIET VAN
€5* korting
Schrijf u in
voor onze NIEUWSBRIEF
Thuiswinkel Waarborg
Ecommerce Europe Trustmark