020 - 262 37 61
 Klantenservice bereikbaar  Meer informatie
 
 
 
 

Maandag t/m vrijdag 09:00 tot 17:00

 
 
 
 
 
 
 
 
4.3/5 ( 5226 reviews )
 
Home >
Dieren

Dieren maskers

135 artikelen
 
Uw selectie:
SELECTIE VERFIJNEN
Dieren
Feest
Officiële licenties
Soort masker
Soort decoratie
Kleur

Dieren maskers

Ga je verkleed als een dier? Maak jouw carnavalskleding dan ook compleet met een van de vele dieren maskers! Zo hebben we bijvoorbeeld dieren maskers van een paard, kat, panda, wasbeer, konijn aap en vele meer! Vooral voor kinderen zijn dieren maskers erg leuk om te dragen. Dit is leuk als voltooiing van de carnavalskleding, maar kinderen vinden dieren maskers ook erg leuk om gewoon te dragen met bijvoorbeeld vrienden en vriendinnen! Dieren maskers voor kinderen zijn vaak van vriendelijke gezichten en van bekende tv-programma’s en films voor kinderen! Deze dieren maskers zijn ideaal als je een feest hebt met het thema dieren! Een dieren masker vind je ook al heel goedkoop, zodat je niet teveel hoeft uit te geven aan een feest. Op de uitverkoop pagina met maskers voor carnavalskleding vind je verscheidene maskers we héél goedkoop!


Complete carnavalskleding

Maak jouw carnavalskleding nog leuker en completer met een masker! Verkleed jij jezelf in konijnen carnavalskleding? Vul deze dan aan met een van de konijnen dieren maskers! Dit maakt jouw carnavalskleding extra kleurrijk en origineel! Van de dieren maskers zijn de maskers van een poes erg populair! Voor sommige feesten is carnavalskleding niet verreist, maar wordt er wel van je verwacht dat je iets met het betreffende thema doet. Dan bieden de dieren maskers vaak uitkomst. Hieronder vallen ook de Venetiaanse maskers die van veren zijn gemaakt. Dieren maskers zijn niet alleen leuk voor kinderen, maar zeker ook voor volwassen. Denk bijvoorbeeld aan een groot gorilla masker. Het leuke aan dieren maskers is dat er vele verschillende soorten van zijn! Het latex dierenmasker van een paard is ook erg grappig en zal jouw vrienden zeker aan het lachen maken!

Sorteer op:
 
 

Met de dieren maskers van Vegaoo.nl maak jij zowel jouw carnavalskleding én het feest compleet! De carnavalskleding wordt een stuk leuker wanneer deze gecombineerd wordt met dieren maskers! Vegaoo.nl biedt jou vele goedkope maskers aan! Zorg dat je er met carnaval leuk bij loopt met een masker en carnavalskostuum!

Sluiten
GENIET VAN
€5* korting
Schrijf u in
voor onze NIEUWSBRIEF
Thuiswinkel Waarborg
Ecommerce Europe Trustmark