020 - 262 37 61
 Klantenservice bereikbaar  Meer informatie
 
 
 
 

Maandag t/m vrijdag 09:00 tot 17:00

 
 
 
 
 
 
 
 
4.3/5 ( 5226 reviews )
 
Home >
Despicable Me™

Despicable Me feestmaskers

3 artikelen
 
Uw selectie:
SELECTIE VERFIJNEN
Feest
Thema's
Soort masker

Despicable Me maskers voor verjaardagen

Organiseer eens een themafeest op een verjaardag en ga voor een grappig Despicable Me thema om uw kinderen mee te verrassen. U heeft de Verschrikkelijke Ikke decoratie allemaal al uitgezocht, maar er ontbreekt nog wat voor die kleine ondeugden en zijn vrienden? Zorg ervoor dat u dan de leukste Despicable Me maskers in huis haalt om uw kinderen mee te veranderen in de kleine gele mannetjes. De Minions maskers zijn er namelijk in verschillende stijlen, zodat uw kinderen kunnen lijken op Dave of op een andere Minion, klaar om een beetje rotzooi te trappen. De Despicable Me feestmaskers zijn ideaal om uw kinderen blij te maken als ze aan tafel zitten om een verjaardagstaart te eten, dus kies uit een van de Despicable Me maskers in onze winkel. De leuke kartonnen maskers zijn leuk om uit te delen, als verrassing op een verjaardagsfeestje, dus vergeet dit kleine detail niet en ga voor deze leuke Minions maskers.


Goedkope Minions maskers voor kinderen

Natuurlijk kunnen de Despicable Me maskers ook gebruikt worden als aanvulling op een kostuum voor carnaval. Als uw kinderen dolgraag op een Minion willen lijken maar liever niet geschminkt willen worden, dan kunt u hier terecht voor het bestellen van grappige Despicable Me maskers om uw kinderen onherkenbaar mee te maken. De leuke Minions maskers lijken precies op de grappige en ondeugende figuurtjes uit de bekende animatiefilms, dus ga voor een Verschrikkelijke Ikke feestmasker voor kinderen in piratenstijl, vampierenstijl, of kies voor een masker van Stuart, Bob of Kevin. De leuke gele Despicable Me maskers zullen het kleine detail zijn dat een verkleedfeest of een verjaardag tot een succes zullen schoppen, dus kom eens rondkijken en koop tegen een lage prijs de leukste Despicable Me maskers voor kinderen om ze te laten lachen als een kleine Minion!

Sorteer op:
 

Nog op zoek naar die kleine aanvulling op een verjaardag om uw kinderen mee te verrassen? Ga dan voor een Minions masker voor jongens en meisjes om ze om te toveren in de kleine ondeugden. De kartonnen Minions gezichtsmaskers van karton zullen bijdragen aan een leuk en geslaagd feest. Met een goedkoop masker is ook een carnavalsfeest niet meer stuk te krijgen en zal het perfect passen bij een Despicable Me kostuum voor kinderen. Welke is het favoriete personage van uw zoon of dochter? Dave, Kevin, Bob of Stuart?

Sluiten
GENIET VAN
€5* korting
Schrijf u in
voor onze NIEUWSBRIEF
Thuiswinkel Waarborg
Ecommerce Europe Trustmark