020 - 262 37 61
 Klantenservice bereikbaar  Meer informatie
 
 
 
 

Maandag t/m vrijdag 09:00 tot 17:00

 
 
 
 
 
 
 
 
4.3/5 ( 5226 reviews )
 
Home >
Zombie & mummie

Halloween maskers zombie en mummie

62 artikelen
 
SELECTIE VERFIJNEN
Populaire thema's
Feest
Thema's
Officiële licenties
Soort masker
Kleur

Verschrikkelijke Halloween maskers

Het fenomeen zombie is afkomstig van Haïti en heeft dankzij boeken en films het image van levende dode gekregen. Volgens volksgeloof in Haïti, zouden sommige priesters in staat zijn om een deel van de ziel van een persoon te vangen, wat resulteert in een toestand van lethargie, wat ze dood maakt als levend wezen. Zelfs jaren na begrafenis zouden ze in staat zijn het lichaam op te graven en deze als slaaf te kunnen gebruiken. In deze tijd is het concept van de levende doden ver van de Haïtiaanse religie te zoeken. Wat er nu over blijft zijn bovennatuurlijke en afschuwelijke monsters die een heerlijk vermaak zijn voor films en tv-series! En…natuurlijk ook een perfect personage zijn om als te verkleden tijdens Halloween! De zombie eigenschappen zijn nu terug te vinden in vele Halloween kostuums: gescheurde kleren, bedekt met bloed, wonden en littekens. Vegaoo biedt de meest realistische en gruwelijk uitziende zombie maskers! Dit kan al zeer voordelig met dit zombie masker. Maar denk ook aan de make-up set van The Walking Dead™, wat zelfs realistischer kan zijn dan een Halloween masker!


Goedkope Halloween maskers

Halloween is bezig met de opmars in Nederland, aangezien het uit Amerika komt overwaaien en hier nu steeds populairder wordt! Waren het eerst nog kleine feestjes onder studenten of de aanvallen van kinderen als spook verkleed in witte lakens. Nu is Halloween flink gegroeid en wordt Halloween gevierd door alle leeftijden! Ook het aanbod aan Halloween artikelen wordt steeds groter. Latex of kunststof maskers, half maskers of gehele integraal maskers, duur of goedkoop. Op deze pagina zal je alles vinden en je in de stemming brengen voor 31 oktober! We bieden zelfs officieel gelicenseerde zombie maskers van tv-series of films! Halloween zal alleen maar groter worden, zorg dus dat je jouw Halloween outfit alvast in de kast hebt hangen! Wij halen in ieder geval alles voor jou uit de kast met de vele Halloween maskers en andere Halloween accessoires! Maskers worden steeds realistischer waardoor de meest beeldschone prinses zo wordt omgetoverd in een afschuwelijk angstaanjagend monster met speciale effecten: uitpuilende ogen, flarden losse huid, littekens, weggerotte huis en overal bloed. Mensen afschikken lukt je hiermee gegarandeerd! Uiteraard bieden we niet alleen zombie maskers maar ook soortgelijke maskers voor heksen, vampiers, weerwolven en vele andere monster soorten!

Sorteer op:
 
 

Feestmaskers: Vegaoo, online verkoop van maskers voor volwassenen en kinderen. Word het karakter dat je altijd al hebt willen zijn, klassiek of origineel, u zult vinden wat u zoekt in ons uitgebreide assortiment van horror, piraten en middeleeuwse maskers. Ruime keuze uit licentie maskers: Zorro, Toy Story en nog veel meer…

Sluiten
GENIET VAN
€5* korting
Schrijf u in
voor onze NIEUWSBRIEF
Thuiswinkel Waarborg
Ecommerce Europe Trustmark