020 - 262 37 61
 Klantenservice bereikbaar  Meer informatie
 
 
 
 

Maandag t/m vrijdag 09:00 tot 17:00

 
 
 
 
 
 
 
 
4.3/5 ( 5226 reviews )
 
Home >
Duivel

Duivel maskers

25 artikelen
 
SELECTIE VERFIJNEN
Feest
Thema's
Officiële licenties
Soort masker
Kleur

Halloween maskers duivel en demon

Is dit jouw eerste keer dat je Halloween gaat vieren of vier je het al jaren? Halloween is een groeiend evenement in Nederland. Het is ontstaan uit het Keltische geloof dat bij de overgang van het nieuwe jaar op de Keltische kalender, de geesten van overledenen zouden komen om een nieuw lichaam te bemachtigen. De Kelten waren natuurlijk bang dat zij of een naaste zou worden bezeten door een nieuwe geest! Om die reden werden er angstaanjagende maskers gedragen om de boze geesten af te schrikken! Dit is nu ontwikkeld tot een groot feest waarbij iedereen verkleed gaat in enge feestkleding! Elk jaar proberen mensen er weer beter, angstaanjagender of realistischer uit te zien! Vegaoo helpt jou hier fantastisch in mee! Zo kun je bijvoorbeeld gebruik maken van onze Halloween make-up tutorial video’s op ons Youtube kanaal! Mocht je geen schmink willen dragen, dan is een masker natuurlijk perfect om jouw Halloween outfit te voltooien!


Goedkope en realistische Halloween maskers

Een Halloween masker is natuurlijk erg gemakkelijk omdat je het zo even op of af kan zetten! Daarnaast worden deze de laatste jaren steeds realistischer! Het maakt jouw Halloween kostuum ook extra realistisch, indrukwekkend en angstaanjagend! Kies voor een masker van plastic, foam of latex in elk model dat je maar wenst! Zoek je naar een duivel masker, dan hebben we ook daar zeer griezelige maskers voor! Een echte top seller is het latex duivel masker voor volwassenen! Deze is zeer indrukwekkend en van goede kwaliteit voor slechts €14.99! Hoeft het niet zo uitgebreid, dan kunt u natuurlijk ook voor een oogmasker gaan die al te krijgen is voor €2.99! Maskers variëren van oogmaskers tot half maskers en zelfs volledige maskers die ook jouw keel en borst bedekken! Natuurlijk zijn de integraal maskers die alles bedekken het meest realistisch en angstaanjagend! Met een van deze demonische maskers lopen omstanders liever even een blokje om als ze jou zien! Op vegaoo.nl vind je de meest enge maskers voor de beste prijs!

Sorteer op:
 

Jouw Halloween kostuum en goedkope Halloween accessoires bestel je voordelig op Vegaoo.nl! Een Halloween masker maakt jouw Halloween outfit extra compleet en indrukwekkend! Ook andere Halloween producten zoals een drietand of speciale Halloween make-up maken jouw Halloween kostuum extra realistisch! Bestel al jouw Halloween artikelen goedkoop op Vegaoo.nl!

Sluiten
GENIET VAN
€5* korting
Schrijf u in
voor onze NIEUWSBRIEF
Thuiswinkel Waarborg
Ecommerce Europe Trustmark