020 - 262 37 61
 Klantenservice bereikbaar  Meer informatie
 
 
 
 

Maandag t/m vrijdag 09:00 tot 17:00

 
 
 
 
 
 
 
 
4.3/5 ( 5226 reviews )
 
Home >
Renaissance,19e eeuw

19e eeuw & Renaissance maskers

80 artikelen
 
Uw selectie:
SELECTIE VERFIJNEN
Feest
Soort masker
Kleur

Renaissance maskers goedkoop bestellen

Ga terug in de tijd naar de eeuw van de Renaissance en maak uw verkleedkleding als markiezin of hofnar compleet met een goedkoop Venetiaans masker of een Renaissance masker. De mooiste en goedkoopste Renaissance maskers zijn eenvoudig te vinden in onze online feestwinkel. Duik in het grote assortiment van leuke negentiende eeuws maskers en zorg ervoor dat uw blik verfraaid en mysterieus is als u een mooi Renaissance masker draagt. De kleurrijke Renaissance maskers zijn te bestellen in meerdere soorten en zijn zeer goedkoop, zodat u met weinig geld toch al een leuk verkleedaccessoire in handen kunt hebben. Ga voor een rood, wit of zwart stijlvol Renaissance masker en maak uw outfit compleet zodat u onherkenbaar op pad kunt gaan naar uw negentiende eeuwse themafeest. Zoek uw favoriete masker uit en zorg ervoor dat uw Renaissance avond niet meer stuk kan!


Goedkope Venetiaanse maskers kopen

Kies voor een zeer kleurrijk Venetiaans masker, of ga voor soberheid en stijl met een zwart of wit kanten Renaissance masker. Natuurlijk is een Venetiaanse carnavalsoutfit niet compleet zonder een bijpassend masker, en daarom hebben we een mooi aanbod samengesteld van leuke Renaissance maskers om een outfit te perfectioneren. De Renaissance maskers zijn geschikt voor zowel vrouwen als mannen en ook voor kinderen zijn er leuke Renaissance oogmasker te bestellen. Loop dus samen eens door de pagina’s met Venetiaanse maskers en bestel het masker dat perfect zal passen bij uw outfit. De mooie Renaissance maskers zullen u onherkenbaar maken op uw carnavalsfeest. Bestel snel al uw Renaissance maskers en vier feest met uw vrienden en familie. Zonder Venetiaanse maskers kan er natuurlijk geen echt Venetiaans feest gevierd worden.

Sorteer op:
 
 

Ga voor het aanschaffen van goedkope Renaissance maskers naar Vegaoo.nl, Europa’s grootste online feestwinkel voor accessoires, kostuums en maskers. Met een ruim assortiment zal u gegarandeerd dat perfecte Renaissance masker vinden dat ideaal geschikt zal zijn voor het compleet maken van een groot aantal verschillende Renaissance carnavalskostuums. Zoek eens rond in onze webwinkel en bestel een masker dat u onherkenbaar zal maken en perfect geschikt is voor carnaval of een themafeest met Renaissance thema.

Sluiten
GENIET VAN
€5* korting
Schrijf u in
voor onze NIEUWSBRIEF
Thuiswinkel Waarborg
Ecommerce Europe Trustmark