020 - 262 37 61
 Klantenservice bereikbaar  Meer informatie
 
 
 
 

Maandag t/m vrijdag 09:00 tot 17:00

 
 
 
 
 
 
 
 
4.3/5 ( 5226 reviews )
 
Home >
Vrijgezellenfeest

Goedkope maskers voor vrijgezellenfeest

7 artikelen
 
Uw selectie:
SELECTIE VERFIJNEN
Populaire thema's
Thema's
Soort masker
Kleur

Maskers voor vrijgezellenfeest

Maak er een de bachelor party onvergetelijk

Je gaat een vrijgezellenfeest organiseren voor een vriend of vriendin die gaat trouwen!? Maak er een de bachelor party onvergetelijk door hem of haar helemaal te verkleden! Ga allemaal in hetzelfde thema door bijvoorbeeld dezelfde maskers te dragen! Hijs de betreffende persoon in een mooi, origineel, grappig of sexy pak en zet hem of haar het gekste masker op! Natuurlijk is het wel zo leuk als iedereen enigszins verkleed gaat door bijvoorbeeld een hoed en/of masker te dragen! Een leuk idee is het masker van een oude vrouw! Niemand die je dan herkent!


De leukste maskers!

Vegaoo.nl biedt vele verschillende maskers! Voor vrouwen is verkleed als bunny een populaire keuze! Ga dan bijvoorbeeld voor het konijnen masker! De Catwoman maskers of Marilyn Monroe maskers zijn ook populair! Een leuk feest zoals deze moet natuurlijk niet onopgemerkt blijven! Willen jullie wel graag gezien worden maar niet graag worden herkend? Draag dan een origineel masker! Wat dacht je van een roze Morphsuits masker? Of een varkensmasker? Zorg voor vele hilarische en memorabele verhalen door allemaal verkleed te gaan in de leukste kostuums, accessoires en hoeden die je natuurlijk kunt vinden op Vegaoo.nl! Bereid je goed voor op een geweldige avond met Vegaoo.nl!

Sorteer op:
 

Feestmaskers voor vrijgezellenfeest: Vegaoo, online verkoop van goedkope maskers voor volwassenen en kinderen. Word het karakter dat je altijd al hebt willen zijn, klassiek of origineel, u zult vinden wat u zoekt in ons uitgebreide assortiment van horror, piraten en middeleeuwse goedkope maskers. Ruime keuze uit licentie maskers: Zorro, Toy Story en nog veel meer…

Sluiten
GENIET VAN
€5* korting
Schrijf u in
voor onze NIEUWSBRIEF
Thuiswinkel Waarborg
Ecommerce Europe Trustmark