020 - 262 37 61
 Klantenservice bereikbaar  Meer informatie
 
 
 
 

Maandag t/m vrijdag 09:00 tot 17:00

 
 
 
 
 
 
 
 
4.3/5 ( 5226 reviews )
 
Home >
Sinterklaas

Zwarte piet en Sinterklaas accessoires

16 artikelen
 
Uw selectie:
SELECTIE VERFIJNEN
Populaire thema's
Thema's
Soort accessoire
Kleur

Sinterklaas accessoires

Sinterklaas kapoentje, gooi wat in mijn schoentje, gooi wat in mijn laarsje, dank u Sinterklaasje! Ja, ja...het is weer zover! De Sinterklaasgekte is weer begonnen! De straten worden bestormt door zwarte pieten en de supermarkten zijn compleet omgetoverd in Sinterklaas thema! Voor Sinterklaas accessoires bezoek je Vegaoo.nl! Denk bijvoorbeeld aan een Sinterklaas krul die bovenop de staf van Sinterklaas wordt bevestigd, maar ook verschillende kleuren panty’s die je onder een zwarte pieten kostuum kunt dragen! Ga je voor een oranje zwarte pieten pak, dan zijn bijpassende oranje panty’s natuurlijk extra leuk, en natuurlijk ook wel een vereiste aangezien de zwarte pieten uit Spanje toch vaak een korte broek dragen en het hier zonder panty’s te koud is! Voor de gekke pieten is er zelfs een groen met rode panty!


Sinterklaas baard en handschoenen

Sinterklaas baard en handschoenen
Heb jij ooit de handen gezien van de goed heiligman? Nee hè? Die zijn namelijk altijd bedekt met witte handschoenen die je ook voordelig kunt bestellen op Vegaoo.nl! Hetzelfde geldt voor zwarte pieten handschoenen. Het is natuurlijk een beetje gek om blanke handen te zien op een zwarte piet. Op Vegaoo.nl bestel je dus goedkoop witte handschoenen voor jouw Sinterklaas kostuum of zwarte handschoenen voor jouw zwarte pieten pakken! Deze komen in verschillende uitvoeringen. Bij ons zal je dus altijd een compleet zwarte pieten pak of Sinterklaas kostuum bestellen! Van top tot teen! In zwarte pieten pak, met panty’s, handschoenen en schmink! Voor het Sinterklaas kostuum bestel je bij ons ook de Sinterklaas sieraden zoals de ketting van St. Nicolaas en de welbekende gouden ring.


Sinterklaas zak

Sinterklaas en zwarte piet moeten al de meegenomen cadeaus natuurlijk allemaal meedragen naar de brave kinderen. Naast de leuke en goedkope zwarte pieten pakken en de mooie Sinterklaas kostuums verkopen we daarom ook Sinterklaas jutte zakken! Deze zakken met jutte effect zijn bedrukt met het portret van Sinterklaas. Deze zak van Sinterklaas is ongeveer 54 x 58 cm en dus groot genoeg voor de meeste cadeaus. Dankzij het koord is de zak te sluiten en is deze gemakkelijk te dragen door zijn pietermannen! Met zo’n goedkope zwarte pieten accessoire maak je jouw zwarte pieten kostuum wel meteen helemaal compleet! Om jouw Sinterklaas kostuum te voltooien verkopen we naast de versieringen ook de Sinterklaas pruik met baard, snor en wenkbrauwen. Deze Sinterklaas baard verkopen we in verschillende uitvoeringen, zodat je precies kunt kiezen wat voor baard je wilt.

Sorteer op:
 

Bestel goedkoop jouw Sinterklaas baard en pruik en andere zwarte pieten accessoires op Vegaoo.nl voor de beste prijs! Met alleen een zwarte pieten pak of een Sinterklaas kostuum ben je er nog niet! Maak deze compleet met bijpassende panty's, zwarte of witte handschoenen en een jutte zak! Alle 5 december artikelen goedkoop op Vegaoo.nl!

Sluiten
GENIET VAN
€5* korting
Schrijf u in
voor onze NIEUWSBRIEF
Thuiswinkel Waarborg
Ecommerce Europe Trustmark