020 - 262 37 61
 Klantenservice bereikbaar  Meer informatie
 
 
 
 

Maandag t/m vrijdag 09:00 - 13:00 en 14:00 - 17:00

 
 
 
 
 
 
 
 
4.3/5 ( 5226 reviews )
 
Home >
Schotse

Schotse carnavalskleding

38 artikelen
 
SELECTIE VERFIJNEN
Onderwerp

Schotse kilt en Schotse rok

Schotland is rijk aan historie en heeft veel traditionele kleding, zoals de kilt met het bekende ruitpatroon. Deze kledingstukken zijn perfect als carnavalskleding om te veranderen in een echte Schot. Kleed u als een inwoner van Edinburgh en draag de traditionele Schotse rok en baret. Of voeg een doedelzak toe aan uw kostuum. Schotland is bekend om het monster van Loch Ness. Het is een soort draak dat ook leuke en grappige Schotse carnavalskleding zal vormen. Als Nessie brengt u de Schotse legende tot leven. Schotland heeft meerdere grote steden waar vaak nog de Schotse kilt en de traditiegetrouwe, klassieke outfit gedragen wordt. Op Vegaoo.nl zijn Schotse kilts en Schotse rokken uit Schotland te vinden. Deze carnavalskleding verandert u in een klassieke Schot en u zult gekleed zijn in kleding met een mooi rood en groen ruitenpatroon. U zult perfect in een Schots kasteel passen door de vermomming met de traditionele kleuren van Schotland.


Schotse kleding

Denk natuurlijk aan een Schotse baret met een pompon op de top met de kleuren van de Schotse cultuur en een kilt met schouderband om uw doedelzak in te hangen. Voor zowel mannen als vrouwen zijn de Schottenkostuums beschikbaar. De Keltische achtergrond van Schotland is te vinden in de carnavalskleding van Vegaoo.nl.Ook kinderen kunnen zich verkleden als Schot met verschillende Schotse accessoires zoals een Schotse pet en een kinderkilt voor jongens, en een Schotse rok en sjaal met rood en groen ruitenpatroon voor meisjes. De Schotten zijn ook bekende strijders en waarom kiest u niet voor de carnavalskleding in de vorm van een Schotse vechter. Voor de vrouwen zijn er ook sexy carnavalskostuums met jurk of rok met het Schotse ruitenpatroon. De carnavalspakken zijn van geode kwaliteit en zijn niet duur. Ook als koppel kunt u als Schots paar de straat op gaan tijdens carnaval in de traditionele Schotse carnavalskleding voor mannen en vrouwen.

Sorteer op:
 

Vegaoo.nl heeft een ruim aanbod van Schotse carnavalskleding voor mannen, vrouwen kinderen en koppels. De Schotse carnavalskostuums bestaan onder andere uit een Schotse kilt, een baret, een jurk, een rok, allemaal versierd in het Schotse authentieke ruitenpatroon. De carnavalskleding is goedkoop en wordt zeer snel geleverd voor een gegarandeerd geslaagde carnaval met Schots thema.

Sluiten
GENIET VAN
€5* korting
Schrijf u in
voor onze NIEUWSBRIEF
Thuiswinkel Waarborg
Ecommerce Europe Trustmark