Tiktok Tiktok Pinterest Twitter Youtube Facebook Instagram Location Close Close alternate Search Arrow Heart House Double Arrow cardboard Print
020 - 262 37 61 - Wij staan klaar om u te helpen ma-vr 9-17 op telefoon of e-mail: klantenservice@vegaoo.nl
Klantenservice bereikbaar
Veilig winkelen met Thuiswinkel Waarborg Snelle levering met DHL express

Prijzen en betaling


De prijs:

Alle genoemde prijzen zijn inclusief btw

Onze prijzen veranderen dagelijks. Het toevoegen van een artikel aan uw winkelmandje betekent niet dat dit artikel is gereserveerd en dat de prijs ervan is vergrendeld.

 

 

Met iDeal of Bancontact kun je vertrouwd, veilig en gemakkelijk jouw online aankopen afrekenen. iDeal is het systeem dat jou direct koppelt aan je eigen bank bij een online aankoop. Om gebruik te maken van iDeal hoef je jezelf niet te registreren, bestanden te downloaden of een account aan te maken. Maak je gebruik van internetbankieren dan kun je direct met iDeal betalen. Je rekent dan snel en gemakkelijk af in de vertrouwde internetbetaalomgeving van je eigen bank. Anders dan bij creditcard-betalingen houdt je zo zelf controle over de verstrekking van deze persoonlijke gegevens.

 

Je betaalt het totaalbedrag met je VISA of Mastercard via een beveiligde verbinding (SSL). Uw wordt doorgestuurd naar de beveiligde betalingspagina van onze bank. Geef hier uw bankgegevens op en bevestig deze. De bank zal uw betaling bevestigen.

 

 

!!! Betaling: extra beveiligingsstap 

Kredietkaartbetalingen van meer dan 30 euro worden geverifieerd met het 3-D Secure systeem. Na validatie van uw bankgegevens ontvangt u een melding op de applicatie van uw bank. U kunt zich dan identificeren met behulp van een wachtwoord of uw vingerafdruk. Zodra de verificatie is gevalideerd, is uw bestelling definitief: u ontvangt een bevestigingsmail. Heeft u vragen over 3-D Secure, neem dan rechtstreeks contact op met uw bank. 

 


Met een PayPal account kan je betalen zonder dat je persoonlijke informatie hoeft te sturen. PayPal is daarom een makkelijke en veilige betaalmethode. Om te kunnen betalen met PayPal, dien je je éénmalig te registreren. Het enige dat je hiervoor nodig hebt, is een eigen e-mailadres en creditcard! Voor meer informatie kan je de PayPal website bekijken.

 

 

Wanneer je jouw bestelling afrond via bankoverschrijving, krijg je direct een email met de betaalgegevens en een uniek referentienummer. Met deze gegevens maak je zelf het totaalbedrag over. Zodra jouw betaling binnen is - dit kan tot 5 werkdagen duren - wordt jouw bestelling verzonden. De door ons vermelde leveringstijden gelden dan vanaf het moment van ontvangst van betaling.

Deze betaalwijze kan alleen worden gebruikt bij verzending met PostNL.

 

Pay later with KLARNA
Op het moment dat u kiest om uw bestelling achteraf te betalen, krijgt u van Klarna separaat een factuur. Klarna stuurt u de factuur toe zodra wij hen hebben geïnformeerd dat de bestelling is verstuurd. Dit is meestal zo'n 2 dagen nadat u een e-mailbevestiging van uw aankoop heeft ontvangen. Deze factuur ontvangt u via e-mail. Deze factuur betaat u aan Klarna in plaats van aan ons. Nederlandse klanten hebben 14 dagen de tijd om de factuur te betalen, Belgische klanten hebben 21 dagen de tijd. Het makkelijkst is om de factuur via de Klarna app te betalen. Maar u kunt hem ook via de online portal op klarna.com betalen. Meer informatie over deze betaalmethode vindt u hier.

 

Klarna Sofort overschrijving
Met een Klarna Sofort overschrijving kunt u snel en eenvoudig uw bestelling betalen. Klarna is dé online Zweedse betalingsmethode: uw overschrijving wordt (bijna) in real time door ons ontvangen. Handig voor bedrijven of Belgische klanten die snel hun bestelling geleverd wensen te krijgen. Meer informatie kunt u vinden op de website van Klarna.

U bent succesvol ingeschreven