020 - 262 37 61
 Klantenservice bereikbaar  Meer informatie
 
 
 
 

Klantenservice is alleen bereikbaar via email: klantenservice@vegaoo.nl

 
 
 
 
 
 
 
 
4.1/5 ( 5320 reviews )
 
Home >
Verzending

LEVERINGSINFORMATIE

 •  

 • Deze periode die wordt gekenmerkt door het coronavirus is een stressvolle en uitdagende tijd voor ons allemaal. De bescherming en gezondheid van onze medewerkers en klanten is onze topprioriteit. We hebben deze verantwoordelijkheid al vervuld door effectieve maatregelen zoals thuiswerken waar mogelijk, strengere hygiënemaatregelen en werkplekken met een grotere afstand tot collega's en we zullen er alles aan blijven doen om de verspreiding van het virus tegen te gaan. Wij bij Vegaoo houden natuurlijk van verkleedfeestjes, maar we zijn geen voorstander van de zogenaamde "corona-feestjes"! We raden je daarom aan om je te houden aan de maatregelen van onze overheid. Blijf zoveel mogelijk thuis, zorg voor een goede hygiëne en vermijd sociaal contact.

  Door de goede samenwerking met onze bezorgdiensten worden vertragingen tot een minimum beperkt. Uw pakket wordt dezelfde dag nog door ons verzonden (zie levertijden hieronder) zodat u uw bestelling snel en veilig kunt ontvangen. De thuisleveringen gebeuren contactloos. Het kan echter wel voorkomen dat vanwege de topdrukte (die te vergelijken is met de kerstpiek) bij de bezorgdiensten, uw pakket vertraging op loopt. Hier hebben we echter geen invloed op.

  Door de huidige Corona-crisis kunnen er vertragingen optreden bij de verwerking van retouren. Bewaar daarom altijd goed uw verzendbewijsje en mail ons als u na 14 dagen nog geen nieuws van ons heeft ontvangen de volgende informatie:
  Uw bestelnummer
  De geretourneerde artikelen
  Het trackingnummer van uw retourzending (of foto van van het verzendbewijsje)

 • Wij verwerken uw retour dan graag vooraf.

 •  

 • Leveropties, indien besteld vóór 15:00:

 • -   PostNL (Nederland) - Levering in 2 werkdagen* - €4,99 
 • -    DPD (België) - Levering in 3 werkdagen* - €8,99
 • -   Mondial Relay (Afhaalpunten in België) - Levering in 5 werkdagen* - €4,99
 • -   DHL Express Nederland- Levering in 1 werkdag* - €14,99
 • -   DHL Express België - Levering in 1 werkdag* - €19,99 
 • *Aanvullende informatie omtrent levering:
  - Uw pakket wordt vanuit ons hoofdkantoor in Frankrijk opgestuurd en de PostNL tracking is te volgen op de dag van de levering.
  - Na bevestiging van uw bestelling kunnen we geen wijzigingen meer doorvoeren aan uw aflevergegevens.
  - Voor DHL Express: iemand dient aanwezig te zijn om het pakket in ontvangst te nemen. Voor de waddeneilanden dient een dag extra te worden gerekend. Ruim 95% van de pakketten die voor 15:00 zijn besteld worden de volgende werkdag geleverd. In enkele gevallen duurt het 1 dag extra. Er vinden geen leveringen plaats op zaterdag en zondag.
  - Direct afhalen bij Vegaoo is niet mogelijk.
  - Door nationale feestdagen, kunnen de levertijden afwijken.
  - De aangegeven leveringstijden zijn verwachte aflevermomenten en helaas nooit met 100% te garanderen. De bezorgdiensten doen hard hun best om aan de verwachte levertijd te voldoen, echter kan het een enkele keer voorkomen dat de levering een dag eerder of later bij u wordt geleverd.
  - Indien u niet thuis bent, zal de PostNL bezorger het bij een van uw buren afleveren. DPD zal het in een dichtsbijzijnd afhaalpunt afleveren. DHL zal het de volgende werkdag opnieuw afleveren of met u een nieuwe afleverafspraak maken.

 

Sluiten
GENIET VAN
€5* korting
Schrijf u in
voor onze NIEUWSBRIEF
Ecommerce Europe Trustmark