020 - 262 37 61
 Klantenservice bereikbaar  Meer informatie
 
 
 
 

Maandag t/m vrijdag 09:00 - 13:00 en 14:00 - 17:00

 
 
 
 
 
 
 
 
4.3/5 ( 5226 reviews )
 
Home >
Kwaadaardige clowns

Horror clown feestkleding kinderen

10 artikelen
 
Uw selectie:
SELECTIE VERFIJNEN
Feest
Officiële licenties

Killerclown kostuums voor kinderen

Klaar om uw kinderen op pad te sturen tijdens Halloween, zodat zij al hun vrienden en alle omstanders bang kunnen maken, maar weet u nog niet wat u moet kiezen voor kostuum? Dan is een killerclown kostuum voor kinderen perfect om ze te veranderen in een super angstaanjagende verschijnen. De clown horror kleding zal uw zoon of dochter omtoveren in een eng monster, klaar om het leven van verschillende mensen zuur te maken. Er zijn horror clown pakken voor meisjes en jongens, zodat een enge harlekijn outfit niet zal ontbreken op een volgende Halloweenavond. Natuurlijk zullen uw kinderen nog niet zo bekend zijn met horrorfilms, maar om ze een kleine introductie te laten maken, kunnen ze wel kiezen voor een killer clown verkleedpak, ideaal als zij het aandurven en zelf niet bang zijn voor horror clowns. Maak samen met uw kinderen een keuze uit de horror clown outfits en laat ze genieten van een eng horrorfeest!


Enge clown kostuums jongens en meisjes

Vergeet de klassiekers als heksen, vampiers en andere traditionele outfits tijdens Halloween en verkleed uw kinderen in een horror clown kostuum om ze de angst te laten worden van al uw vrienden en vriendinnen. De horror clown verkleedkleding is goedkoop en er is een grote verscheidenheid aan horror clown pakken voor kinderen te koop, zodat u niet te veel uitgeeft aan een Halloween clownskostuum voor uw zoon of dochter. Loop samen met uw kinderen door de horror clown feestkleding en laat ze een horror clown masker opzetten, een volledig pak uitzoeken en laat ze vooral de spiegels in huis vermijden, want voor u het weet jagen ze zichzelf schrik aan! De goedkope horror clown outfits zijn er in verschillende maten en zijn te krijgen van heel bloederig tot origineel en zelfs grappig, dus kijk eens rond en bestel een horror clown pak voor kinderen op Vegaoo.nl!

Sorteer op:
 

Met een killerclown kostuum voor kinderen op Vegaoo.nl, de grote online carnavalswinkel en horror feestwinkel van Europa, zal uw zoon of dochter de engste gast op zijn of haar 31 oktober feest worden. De horror clown kostuums voor jongens en meisjes zijn ideaal voor een groot aantal verschillende evenementen, maar mogen zeer zeker niet ontbreken tijdens Halloween. Een goedkoop angstaanjagend clown kostuum vindt u gemakkelijk online in onze feestwinkel, dus kom eens langs met uw kinderen en koop een gruwelijk eng clownspak!

Sluiten
GENIET VAN
€5* korting
Schrijf u in
voor onze NIEUWSBRIEF
Thuiswinkel Waarborg
Ecommerce Europe Trustmark