020 - 262 37 61
 Klantenservice bereikbaar  Meer informatie
 
 
 
 

Maandag t/m vrijdag 10:00 - 13:00 en 14:00 - 17:00

 
 
 
 
 
 
 
 
4.3/5 ( 5226 reviews )
 
Home >
Vampiers en vleermuizen

Monster & Vampier duo kleding

6 artikelen
 
Uw selectie:
SELECTIE VERFIJNEN
Feest
Kleur

Vampier koppelkostuums voor volwassenen

Laat uw bloeddorstige kant naar buiten komen tijdens Halloween en ga samen met uw vriend of vriendin verkleed als een vampier koppel in een van de vampiers koppelkostuums op Vegaoo.nl. Gekleed in een duistere look en verhuld in een cape, zal u klaar zijn om het Halloweenfeest onveilig te maken, in een vampier koppelkostuum voor mannen en vrouwen. Er is een keuze uit verschillende soorten vampier koppel verkleedkleding, dus zoek de perfecte kleur en stijl uit die bij uw koppel past en wees er zeker van dat u de gaafste outfits heeft van het gehele feest. Het aanbod van vampier koppelkostuum is zeer uitgebreid, dus er zal zonder twijfel wel een vampier outfit en accessoires te koop zijn die perfect past bij uw verkleed- of themafeest. Kom snel eens rondkijken samen met uw partner en maak een keuze voor een vampier koppel outfit voor volwassenen.


Vampier verkleedkleding voor koppels

Een sexy vampier outfit voor haar en een duister vampier kostuum voor hem en u bent samen klaar om naar uw Halloweenfeest te vertrekken. Maar bespaar toch wat geld op het kopen van twee losse verkleedoutfits en ga voor een vampier koppelkostuum om samen zeer goedkoop klaar te zijn met de zoektocht naar die perfecte vampier verkleedkleding. Kom eens rondkijken en zoek door het aanbod van vampier feestkleding voor koppels. Het is eenvoudig om een kostuum te vinden, maar om samen twee outfits perfect op elkaar af te stemmen is niet altijd even gemakkelijk. Daarom maken we het voor u gemakkelijk en kunt u snel een vampier koppel kostuum bestellen tegen een lage prijs om snel klaar te zijn met het zoeken en ook niet te veel uit te hoeven geven aan vampier verkleedkleding voor koppels. Waar wacht u nog op? Ga snel naar Vegaoo.nl en koop samen met uw wederhelft een gaaf bloederig vampier koppel verkleedpak.

Sorteer op:
 

Op Vegaoo.nl, de grootste online feestwinkel voor Halloween, carnaval en meer, vindt u een uitgebreide hoeveelheid vampier themakleding. Maar ook voor vampier duo kleding kunt u terecht op onze website om een bestelling te plaatsen van voordelige vampier koppelkostuums. Kijk eens rond op de pagina’s met vampier koppelkostuums en maak een keuze om met een klein budget al een zeer volledig vampier koppel verkleedkostuum te kunnen dragen tijdens Halloween. Alles voor een topavond op 31 oktober vindt u op Vegaoo.nl!

Sluiten
GENIET VAN
€5* korting
Schrijf u in
voor onze NIEUWSBRIEF
Thuiswinkel Waarborg
Ecommerce Europe Trustmark