020 - 262 37 61
 Klantenservice bereikbaar  Meer informatie
 
 
 
 

Maandag t/m vrijdag 09:00 - 13:00 en 14:00 - 17:00

 
 
 
 
 
 
 
 
4.3/5 ( 5226 reviews )
 
Home >
Kwaadaardige clowns

Killer clown maskers

65 artikelen
 
Uw selectie:
SELECTIE VERFIJNEN
Feest
Officiële licenties
Soort masker
Kleur

Killer clown maskers kopen

Voor velen is een clown een onprettig figuur, dus waarom verandert u niet in een killer clown voor Halloween met de killer clown maskers om flink wat angst aan te jagen op uw themafeest tijdens Halloween? De killer clown maskers in ons aanbod variëren van traditioneel tot zeer origineel en zullen onmisbaar zijn voor een volledig en eng killer clown kostuum. Met de goedkope killer clown maskers zal iedereen onder de indruk zijn want u zal er monsterlijk, bloeddorstig en aardig gestoord uit zien. Met een klassiek clown kostuum, gemixt met een eng killer clown masker zal niemand om u heen in de buurt durven te komen. Kijk eens door ons aanbod van killer clown maskers en vindt het masker waarvan bij u de haren in de nek omhoog gaan staan. Met een killer clown masker die met de hand geverfd is zal u onherkenbaar zijn en kunt u lekker feesten op een Halloweenavond!


Goedkope killer clown maskers

Bent u ook zo’n fan van de beruchte It film? Dan hebben we zelfs daarvan een officieel masker, zodat u kunt veranderen in de befaamde killer clown. Met een groot aanbod van killer clown maskers, kunt u uw circus clown outfit perfectioneren om te veranderen in een figuur die angst zal inboezemen bij de feestgangers op 31 oktober. Een clown kostuum is natuurlijk niet compleet zonder schmink of een masker. En als u geen zin heeft om een clown schmink te realiseren, dan kunt u simpelweg kiezen voor een van de gruwelijke horror clown maskers om te veranderen in een moordlustig type. Met een clownsmasker is een outfit compleet, dus ook voor een klein budget is het mogelijk om te veranderen in een nachtmerrie opwekkende verschijning. Kom eens langs en bekijk de goedkope killer clown maskers, en maak uw keuze uit het aanbod van horror outfits, maskers en nog veel meer voor een feest als Halloween!

Sorteer op:
 
 

Bekijk ons assortiment van killer clown maskers op Vegaoo.nl, Europa’s grootste online feestwinkel voor Halloween, carnaval en meer, en kies voor een angstaanjagende look voor Halloween. Voor zowel volwassenen als kinderen is er een ruim assortiment van killer clown kostuums en killer clown maskers, dus verder dan onze website hoeft u niet te kijken. Bestel uw maskers, accessoires en decoratie voor een horror circus themafeest op onze website en zorg voor een onvergetelijke avond die misschien ook wel terug zal komen in uw nachtmerries!

Sluiten
GENIET VAN
€5* korting
Schrijf u in
voor onze NIEUWSBRIEF
Thuiswinkel Waarborg
Ecommerce Europe Trustmark