020 - 262 37 61
 Klantenservice bereikbaar  Meer informatie
 
 
 
 

Maandag t/m vrijdag 09:00 - 13:00 en 14:00 - 17:00

 
 
 
 
 
 
 
 
4.3/5 ( 5226 reviews )
 
Home >
Zomer Carnaval

Zomerse decoratie

73 artikelen
 
SELECTIE VERFIJNEN
Populaire thema's
Feest
Thema's
Soort decoratie
Kleur

Zomerse carnavalsdecoratie

Wat is carnavalskleding zonder een carnavalsfeest. En wat is een carnavalsfeest zonder carnavalsversiering? Precies, carnavalsdecoratie en feestartikelen zijn nodig om een feest extra compleet te maken. Als u een carnavalsfeest organiseert en u heeft carnavalskleding met zomers thema, dan is deze zomerdecoratie onmisbaar. Geeft u een carnavalsfeest met Hawaii thema, dan heeft u versiering nodig ter aanvulling van uw eigen carnavalskleding. Er zijn bijvoorbeeld bekers verkrijgbaar in de vorm van een kokosnoot. Als u tropische carnavalskleding draagt, dan volstaat een gewone beker niet. Stel, u heeft verkleedkleding als een Hawaiiaan, dan zullen u en uw gasten zich het best thuis voelen met een tropische en zomerse carnavalsdecoratie. Slingers en lampionnen in verschillende felle kleuren zijn de perfecte decoratie die ook bij uw carnavalskleding zullen passen.


Passend bij uw carnavalskleding

U wilt uw gasten graag trakteren terwijl u uw carnavalskleding draagt. U kunt uw hapjes en drankjes serveren tijdens uw carnavalsfeest met verschillende zomerse versieringen, perfect geschikt om te combineren met uw feest en uw carnavalskleding. Denk bijvoorbeeld aan een feest met Mexicaans thema. U kunt burrito’s en andere hapjes serveren op typisch Mexicaanse borden terwijl u een poncho, een sombrero en een hoed draagt, niet te missen bij Mexicaanse carnavalskleding. Versier uw carnavalsfeest met Spaanse vlaggen en slingers, en voeg sfeer toe aan de kamer met opblaasbare palmbomen. Uw gasten zullen blij zijn om te kiezen voor warme, zomerse carnavalskleding tijdens de koude maanden tijdens carnaval. Voeg daarnaast vrolijkheid en kleur toe aan de carnavalskleding van uw vrienden met een Hawaiiaanse bloemenslinger. Of versier uw feesttafel met bloemen en bomen.

Sorteer op:
 
 

Vegaoo.nl, online specialist op het gebied van feest: goedkope carnavalskleding maar ook aanvullende decoratie voor alle thema's! Bekijk nu onze grote collectie van zomerse carnavalsdecoratie. Breng de zomer in huis met Vegaoo.nl!

Sluiten
GENIET VAN
€5* korting
Schrijf u in
voor onze NIEUWSBRIEF
Thuiswinkel Waarborg
Ecommerce Europe Trustmark